Arkadaşlar ben sizofrenim ?
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Arkadaşlar ben sizofrenim ?
-
03-10-2022, 05:44:23Merhaba oncelikle lutfen dalga gecer gibi konusmayin cunku 4 aylik hamileyim ve hastaligim cok ileri derece yani intihar dsuncesi bile var 3 senelik evliyim. Ve aptal bir fantezi geldi aklıma eşimle sevisirken kayinvalidem de ya kaynım iceri grer de bizi izlesene diye korktum belkide aradan 1 sene gecti ve 1 hafta once bu olay aklıma geldi sen icgudusel olarak kaynini begeniyorsun diye takinti yaptım ya holnrsan ya edersen diye şeytan surekli vesvese veriyor sanki halbuki asla bole sler aklıma bile gelmez brde 7 ay once kaynım almanyaya taşındı kayinvalidem telefon a konusrken kameralı konstlr banada veri selam yenge nasilsin diye knstk o an icimden dedim aa dedim ne kadar yakışıklı gozukuyr dedim sonra a,ma icimde asla art niyet yok otururken bacak bacak bile ustune atmam yanında mahremime dikkat ederim . Konuşurken cekinerek konusru ama bu herkese karşı bolgedir enistemede benim kocama surekli sucluluk duyuyorum bilemiyorum, daha once konumu bilenler bilir başka t akintim vardı şimdi onu astım ve bunu taktı, buna bile inanamıyorum