Uc sene once annemde gorme kaybı başladı.goz doktoru gozunde bişi bulamadı, norolojiye git dedi.annem noroloğa gitti herşey normal cıktı ama gorme kaynının sebebi bulunamadı.ara sıra başım donuyor diyordu, gozlerim kararıyor diyordu.O aralar parmağında morluk oldu acile gittik, o donemde pıhtı atmış olabilir dediler.bir sure sonra parmağı duzeldi, sonra da hic doktora gitmedi.
bu aralar unutkanlık başladığını soyluyor annem, ben farkına varmadım ama komşu cocuklarının adlarını unuttuğunu vs soyledi.noroloğa gitti ve usg ve mr cekildi.ica ve icr de kalınlaşma varmış.beyin damarlarında tıkanma olduğu ortaya cıktı.
O kadar sorunun ortasında bir bu eksikti.Annem de bu aralar bayağı bir alınganlaştı vs.Hatta hastalığı ile ilgili beni bile sorumlu tuttu.aldırmadım.benim babamla tartışmama uzulmuş de olmuş vs.
Hadi oradan dedim, benim hayatım şu an gercekten kotu, evlilik bitti, iş hayatı sallantıda ve kendimi cok yalnız hissediyorum ve bir de beni sucluyor ya.benim bir sucum yok.ailesinde genetik yatkınlığı var.dayım 65 yaşlarında kalp krizi gecirdi, dedem kangrenden vefat etti.Ve bunların sorumlusu ben olamam.
Bu hastalığı bilen var mı, ilaclarla hallolur mu, beyin damarları ilacla acılır mı?Teşhisi de amnezi...Muayenede doktor uc kelime soylemiş'araba, elma, cicek', bunu hemen tekrar et demiş tekrar edebilmiş.ama beş dakika sonra unutmuş annem.
Oyle işte kızlar.Allahtan gelen bişi.Kafama da fazla takmıyorum ama bunun icin benim suclanmam canımı sıktı
Beyin damarında kalınlaşma
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Beyin damarında kalınlaşma