Gunaydın Kadınlar Kulubunun Guzel Kadınları;
Dun gece cok uzen cok ağlatan bi kavga ettik eşimle.Sizinle paylaşıp hem akıl almak hem de biraz rahatlamak istiyorum.
Bizimle aynı şehirde universite okuyan bi erkek yeğenim(ablamın oğlu) var.Beni de kızlarımı da cok seviyor ozellikle bana cok duşkun beraber buyuduk cunku.Eşim evdeyken de gelir yokken de.Cocuk sıkıntı etmiyor bende sıkıntı etmiyorum ama eşim buna fena takmış durumda.O yokken neden geliyormuş ta o evdeyken gelmiyormuş.Valla bunaldım surekli aynı şeyi soyleyip duruyor 'git kendine soyle bana dinletme' diyorum ama yok hala aynı.
Dun gece saat 12'de işten geldi.Sabah 6da kalktığım halde oturup bekledim goruşemiyoruz ozluyorum diye.Geldi uzerini değişti mutfaktan yiyecek bişeyler aldı kanepeye kuruldu tv'yi actı ve hic halimi hatrımı sormadan başladı 'neden X gelmiyo neden beni gormek istemiyor diye'.O varken de geliyo ama taktı kafayı bi kere.
Ve ben dayanamayıp patladım.Başkaları icin benim huzurumu bozma git kimle derdin varsa onunla hallet dedim.İyi o zaman madem sen bizim huzurumuzu umursamıyon karışma bundan sonrasına dedi o da.O bağırdı ben bağırdım bi turlu ortak frekansı tutturamadık.
Sigarayı bıraktım hic sormuyo bile nasıl gidiyo nasılsın diye.Ben bişey anlatıyorum hep yarım ağız dinliyo falan.Delirdim gece gece ve yarım saat ağladıktan sonra uyuyabildim icim katıldı resmen.Cok zoruma gidiyor tv-telefondan kafasını kaldırıp ta bize bakmıyo,ondan uzaklaşıyorum git gide bunu gormuyor.
Şimdi sinirimden kuduruyorum keşke ağzını burnunu kırıp rahatlayabilseydim.
Hadi bana birşeyler soyledim.Sizin sayenizde cok karanlıktan cıktım ben.
Şimdiden teşekkurler.
Opuyorum guzel yanaklarınızdan.