Burada derdimi anlatmak oyle iyi geliyor ki. Gecen gun derdimi dokmuştum işten ayrıldım eşim bi aydır bana paran var mı demiyo guzellikle sordum neden diyr ve kavga etmiştik bizim tum kavgalarımız cok saygısızca hakaretler kufurler havada ucuşur. O benim Kurt olmamdan laf vurur aileme neler der boşanmış kuzenlerimi ortaya getirir rezil bi insandır. Ben bi aydır evdeyim ve kavga etmemize rağmen hala bana beş lira bile eve bırakmıyor ayın beşinden beşine verebilirmiş ben onun işcisiyim sanki.

Kavga ettiğimiz gunden beri de beş gun olacak oturma odasında yatıyor ben demedim kendi gitti. Bugun kafam dağılsın diyr arkadaşımla buluştum bayadır goruşmuyordum konuşmuyoruz diye hazırlandım cıktım nereye diye sormadı akşam 7 gibi mesaj attı kiminle surtuyorsan onunla kal benim evime gelme resmî olarak bitsin ne bok yersen ye eve geldim konuşmadık yine yorganını aldı gitti cok yoruldum

25 yaşındayım iki bucuk senelik evliyim eşim hep uşengec kuralları tabuları olan asla onun dışıma cıkmayan bi insan. Eşine gunu gelmedi diyr para verilmez mi saygısızlık da diz boyu cok yoruldum be kızlar