Arkadaşlar oncelikle hepinize merhabalar,aranıza yeni geldim,benim gercekten karışık kimseye anlatamadığım dolayısıyla fikir alamadığım buyuuk bır derdım var,eğer yardımcı olabilirseniz cok ama cok sevinicem kızlar...
Ben 8 yıllık evliyım,eşim benden 20 yaş buyuk,cok severek evlendık.Lakın başından beri olan bı sorunu duzelir nasılsa diye,gormezden geldim.Eşim iktidarsız,elimden gelen herşeyi yaptım,defalarca doktora gıttık lakın doktor herşeyın normal olduğunu sorunun psıkolojık olduğunu soyledi hep.Bende bunu aşması icin her turlu baştan cıkarıcı şeyi ve ustune gitmemek dahi herşeyi yaptım,ama yok o hic cabalamadı,yapamıyorum niye kendimi zorlayıp kotu hissedıyım kı dıye hep gerı cekti kendını.Ben gencecık bır kız olarak icime kapandım,kendımı reddedilmiş,berbat hissettim,kadın gibi değil,zavallı,yorgun,mutsuz,gururu kırılmış hale geldım,bu boyle yıllar surdu.Ben artık tamamen uğraşmayı bırakmış ve bıkmıştım,sonra eşim bır ıkı kere yakınlaştı,kendımı zorladım,olur gıbı olcakken yıne başarı sağlayamadı.Sonra bı daha o da bende hıc uğrasmadık,ev arkadaşı kanka gıbı kardeş kardeş yatıyoruz.İşin kotusu artık o istese bile benim hicbir şekilde ona karşı arzum,istegim yok,bu arada cocuğumuz yok ve ben aşırı derecede cocuk istiyorum.Bu cinsel problemin dışında,kocam cok ezik,bana sormadan hicbir şey yapamayan biri.Yaptığı işleri defalrca batırdı ve elimde ne var neyok satmak zorunda kaldım,oysa erkek olarak onun bulması gerekırdı.Maddı olarak berbat durumdayız,hicbişeyimiz yok ve ben yıllarca her turlu fedakarlığı yaparak kendimi tukettim,bir suru hastalık edındım ve eskı neselı,cıvıl cıvıl halımden eser kalmadı.Herkes ne hale geldın değer mi diyor, ama ben yaşadığımız saf ve temiz aşka hurmeten yıllarca dıdındım,ama elde var -100.Ona karşı saygım da sevgımde varmı kaldı mı bılmıyorum,sizce ne yapmalıyım? Bu şekilde yaşamaya sırf guzel bir şekilde sevılıyorum dıye devam mı etmelıyım,yoksa artık kendim icin yenı bır başlangıc mı yapmalıyım? Sıfırdan başlamakta kolay değil,ana evine paşa paşa geri don,yeniden sana uygun bir insan ara ,aynı şekilde sevılır mısın,kıymet gorur musun bellı değil,of allahıo cıldırıcam..Nolur yardım edın,şimdiden tesekkurler...
Kocamdan boşanmalı mıyım? Yardım edınn!!
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Kocamdan boşanmalı mıyım? Yardım edınn!!