https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/anne-baba-abi-kardes-sorunu.1102733/
Merhaba arkadaşlar,
Cok dertliyim. Sizlere danışmak istedim. Ailem biraz karışık yukarıda ki linkte detayları var. Ama uzun olduğu icin ozetleyecek olursak; annemle babam yıllar once boşandı ve param parca bir aileyiz. Babam istanbulda,abim mersinde ve ikisininde ne maddi ne manevi desteği yok. Kız kardeşim ananemde kalıyordu fakat annesinin yanına gecti yakın zamanda. Zaten bende 1 bucuk yıl once evlendim ve annemle gecmişte yaşanan bir cok fiziksel ve psikolojik şiddet sonucu konuşmuyorum. Şu an annem ve kız kardeşim bir arada ve annem işten cıkmış. Kız kardeşim 10. sınıfa gidiyor ve annemin iş bulamamasından gelecek kaygısı yaşıyor ve uzuluyor.
(Evlenmeden once tek ben calışıyordum tum masraflar bendeydi ev kirası faturalar vs.) Ben bir kac kere burs buldum kardeşime. Oyle destek olabildim. Şimdi de hamileyim zaten izindeyim hic destek olamıyorum.
Dert olan kısım Babasına ve abisine hic yansıtmayıp sadece bana anlatması ve ne yapacağız ne yapacağız diye uzulmesi.
Bilmiyorum ne yapacağımı. Diyorum abine de bana anlattığın gibi anlat gelsin yanınıza o calışsın baksın 26 yaşında dile kolay bile değil, sen bu yaşında boyle dertleniyorsan o neden dertlenmiyor,uzulmuyor diyorum ama anlamıyor. 16 yaş anlamayacağı kadar kucuk bir yaş değil ama kıyamıyorum yinede seslenmiyorum.
Ve ben hamileliğin etkisi mi bilemiyorum ama her nasılsa kendimi suclu hissediyorum. Evliliğime yansımasını istemiyorum bu duygu durumunun. Cozumde bulamıyorum. Boylece kalakaldım kızlar. Ne yapılır bu durumda dışardan bakan gozlere ihtiyacım var. Fikir verirseniz sevinirim. İyi akşamlar
Yapılması gereken ne goremiyorum..
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Yapılması gereken ne goremiyorum..