Merhaba sevgili K. K. Uyeleri.. Bugun beni uzen bi durum yaşadım. Kucuk bir ilce de yaşıyorum. Burada cok fazla kurs acılmaz ve ben yeni acılan bi kursa kayıt oldum. Gel gelelim kurs saatleri kreş ve okul saatinin dışında ayarlanmış. Ben de iki cocuğumla iki gun kursa gittim.Cocuklar oyun alanında oynadı tabi arada dersliğe girip cıktılar kısık konuşmalarını tembih ettim, cok ses cıkarmadılar ama cocuk işte cıt cıkmayan ortam gibi olmadı tabi.Yanıma gelip gidip birşeyler soylediler, istediler.
Kadınlar ara verince hocaya şikayet etmişler beni, cocuklarını getiriyor derste gurultu yapıyorlar diye.
Gelenlerin hepsi kadın belki yarısının cocuğu var belli ki bırakacak kimseleri de var.Uzuldum yaa beni en iyi onlar anlamalıydı.Yaşadığım yerde hic kendimi geliştirebileceğim aktiviteler yok, sosyal yaşam sıfır, boyle fırsatlar yılda belki de daha uzun zamanda oluyor...
Z Gelgelelim kimsem yok burda, gelin geldim aile binası bizimki, kayınvalidem surekli bakmaz arada bir belki, daha once de kurslara yazılmıştım, sen geziyorsun bana cocuk baktırıyorsun demişti bakmamıştı tek cocuğuma.Herşeye rağmen ara da bir gonlu olursa bırakırım diye duşunuyordum,kimseye anlatamıyorsunki benim kayınvalidem ( dengesiz, yalan soyler surekli, entrikacı, erkek torunu hastalansa uzuntuden olur,benim kızım olumlerden dondu hastaneden cıktık 3 gun sonra uğradı, hangibirinisayıyım, bakmak istemiyo) diye
Cocuk sesinden rahatsız olan kadınlar hep tuhafıma giderdi, anlam veremezdim zaten. Kuş sesi, su sesi kadar doğaldır benim icin, ne bekarken ne de şimdi rahatsız oldum cocuk sesinden.En tuhaf olanda bu kadınlar cocuklarla calışacaklar bunun icin kurs alıyorlar.
Cok abartılı bi gurultu yapmadılar derslikte koşup bağırmadılar ama yine de girip cıktılar surekli bundan dolayı konsantre olamayanlar varsa diye bırakacağım kursu.
Oyle işte valla yazınca rahatladım...