Baştan anlatsam yıllarımı alır bitirmesi o yuzden sadece son durumu ozet gecmek istiyorum
Market alışverişi sonrası eşimin aldıklarımı eleştirip (dondurulmuş pizza falan almıştım) sacma sapan şeyler almışsın demesi uzerine, ikimiz de deli gibi calışıyoruz canımızın cektiğini alalım dedim. Bu sozumu tamamen başka yone cekip ben senin neyini eksik ediyorumlara getirdi lafı. Etmediği hakaret kalmadı. Sacımdan tuttu kolumu sıktı ve ağır laflar soyledi. Ve kufurler... Bi daha hic konuşmadım yuzune bile bakmadım. Aynı evde iki yabancıyız. Birkac gundur karın ve kasık ağrım vardı. Dun aniden soğuk terler boşandı tam da yemek yapıyorken. Yatağıma ilerledi. İlk defa eşime seslendim. Rahatsızlandığımı soyledim ocağa bi bakmasını istedim. Beni yalancılıkla soyledi. Numara yaptığımı soyledi. Gecmişte eski sevgilileri de ilgi beklemek icin hasta numaraları yaparmış ben de onlar gibiymişim. Seni Allaha havale ediyorum dedim sadece. Yatağıma yattım. Giyindi hazırlandı hicbir şey soylemeden evden cıktı. Benim de sacma sapan bi kanamam olunca ben de taksiyle acile gittim. Hastane evimize 200 metre zaten. Testler kontroller yapıldı. Kimyasal gebelik teşhisi kondu. Eve donduğunde evde olmadığımı gorunce beni aradı. Hastanedeyim deyince yine bastı kufuru Zaten hicbir şeyim yokmuş ilgi cekmeye calışıyormuşum ne halin varsa gor dedi. Sonuclarımı aldım taksi tutup dondum evime. Hicbir şey demeden odama gectim. Annemi ve ablamı aradım. Sağlık durumumu onlara anlattım. Eminim duydu konuşmalarımızı. En ufak vicdan azabı cekmedi. Actı bilgisayar oyunu oynadı. Aynı evde iki yabancı gibiyiz Sonumuz boyle ne olacak bilmiyorum. Cok Mutsuzum. Cok kırgınım. 4 gundur iki yabancıyız. Cocuğumuz yok. Ne yapmalıyım..