Bu aralar eşimin işleri hic iyi değil benim de o yuzden moralim cok bozuk . 2 aydır hicbiryerddn para gelmiyo maaşı yatmıyor.
Kayınvalide 45 yaşında bekar calışmıyor. Surekli gelip kalıyor. Butun giderlerini biz karşılıyoruz onunda kira fatura sigara gıda herşey . Evi yakın gelip gelip kaliyo . Bende yapışmasını istemiyorum . Gecen eltimde kalmış. Ben de o gun rahatszdim . Cok kotuydum ağrıdan duramiyordum sana gelicez dedi . Kahve icelim dışarda dedi .yok sz gidin dedim . Sonra bana geldiler eslerimiz geldi . Emrivaki oldu akşam yemeği yaptım herkese yardım ettiler sağolsun. Neyse bugun de biyere gideceklermiş cagirdilar şimdi kaynanam. Ee tam yemek saati 8 de gel diyolar ben daha yemek yemedim . Keyfim yok. Sıkıntıdayız. Simdide eşim git dedi de canım hic istemiyor siz gidin dedim ıkidir gelemiyorum kusura bakmayın dedim . Eşim boyle yaparsan ikisi takılıp seni dışlarlar dedi . Ben de iyi dışlasınlar o zaman dedim . Bir kerede teyzesi cağırdı o gun de cidden isim vardı gidemedim.
Bidahakine gitmezsem ayıp olucak hatta şimdi bile olmuş olabilir . Aslında giderdim de kayinvalidem cok soğudum. Anlayissizligi, Surekli yokken dahi para istemesi, veremeyince beddua etmesi , umursamaz tavırları, rahatlığı, bu kadar zor zamanlarda bile orda burda takılıp duruyor . Hicbirşey umrunda değil . Oğullarının ikisininde borcu var . Kredimizi odeyemedik bu ay . Otekininde borcu cok . Biri zaten askerde ona yararı yok zaten hic . Babasida bakmıyor . Onada biz bakıyoruz . Herşey bu kadar ust uste gelmişken ben nasıl gideyim ki gosteriye oraya buraya benim eğlenecek halimmi var ...
Siz olsanız napardiniz? Yani dışlanmak istemem ama napiyim eltimden değil kv yuzunden ve bu bizim sıkıntılar dan moralim bozuk icin istemiyor biryere gitmek
Surekli reddediyorum...
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Surekli reddediyorum...