Merhaba arkadaşlar sırf icimi dokup rahatlamak icin actım bu konuyu 9 aylık hamileyim 9 gun sonra doğumum var. Ailem bu zamana kadar yanımda olmadı herşeyi yanlız yaptım annem gelmedi temizliği yanlız yaptım ablam gelmedi kardeşim şehir dışındaydı. Herşeyi tek başıma hallettim kimseden bir beklentim olmadı eşim bana yardımcı oldu sağolsun. Koca evi yanlız hallettim annem bana yardım edeceğine gidip kardeşinin taşınmasına yardım etti 3 hafta orada kaldı. Teyzemle ev mesafemiz 10 dk var ama annem gelip yardımcı olmadı. Neyse şimdi cıkıp geldiler ucude doğuma yakın ama beni cıldırtıyorlar bangır bangır muzik evin duzeni kalmadı. Etraf dağınık surekli ses gurultu yardım istiyormusun diyen yok. Sabah kardeşim 9 da kaldırıyor uyuyamadığımı bildiği halde uyanmayınca muzik acıyor kapıyı vuruyor. Yani boyle bir aileye sahibim şu an yaptıkları herşey bana batıyor. Bilmiyorum hamilelik psikolojisi mi başka birşey mi. Kolay şeyler atlatmadım. Daha başka sorunlarım var bir dahaki konumda anlatacağım size. O zaman daha iyi anlarsınız beni ailemle ilgili. Ama herkes beni suclu buluyor cunku o ucu aynı olduğu icin ben abes geliyorum. Surekli dışarı gidelim gezelim dolaşalım istiyorlar. Onları memnun etmemi bekliyorlar. Anneme cok sinirliyim aslında beklentim yok ama en azından bana kostek olmasınlar yeter bana.