Operken cek operken.
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Operken cek operken.
-
03-10-2022, 05:34:41Birsey anlatmak istiyorum size. Kendinizi benim yerime koyup ne dusundugunuzu benimle paylasirsaniz sevinirim. Dun kv iki gorumcem onların aileleri cocukları aynı ortamdaydık. Bi kutlama vardı. Fotoğraf cekildi toplu. Herkes dağılınca kv eşimi yanına aldı. Buyuk gorumceme bir de bizi ceksene dedi. Ahtapot gibi sardı size yemin ederim. Opuyor. Napıyorsun anne dedi gorumcem. Operken cek operken diye vurguluyor kv. Eşim beni de cagırdı yanlarına. Gorumcem yapma anne allah aşkına sacma sapan şeyler dedi. Bi fotoğrafımız var. Kv ahtapot gibi sarmış eşimi. Dudakları yanağında. Ben ekleme gibi fotoğrafta. Kendime cok kızdım. Nicin gectim ki oraya. Tum akşam yaladı yuttu resmen oglunu. Size yemin ederim abartmıyorum. Gorumceler enisteler acayip acayip baktilar. Gulduler. Hatta elestirdiler. Hatta gorumcem esine sarıl dedi esime. Cok garip gorunuyorsunuz oyle dedi annesinin dudagi yanaginda esimi sarmisken ben yanlarinda ekleme. Kizlarina asla ve asla yapmaz bu arada boyle. Tokalasir ayrilirlar. Bir kere bile optugunu gormedim kizlarini. Ama esimin ellerinden kafasindan boynundan heryerinden oper. Inanin annesi olmasa sevisiyor dersiniz hallerini gorseniz.