14 kasım 2018 annem aradı baban is yerinde hastalanmış ambulans ile acile goturmuşler ben hastaneye gidiyorum peşinden tekrar aradım durumu sordum babamın is yerinde yemek yerken kan kusmus hemen teklikler tahliller ciğeriniz de enfeksiyon var gibi gozukuyor acil goğus hastalıklarına gitmeniz gerek doktorun verdiği bilgi bu şekilde ertesi gun acil olarak goğus hastalıklarından randevu aldık ve gittik babamın kulakları ağır işitir oncesinde ben doktora doktor hanım kotu birşey varsa lutfen babama değil bana soyleyin dedim doktorun yuzume donup baban akciğer kanseri ileri derece maalesef cok gec kalınmış demesini olsem unutmayacağım o gun orda o oda basıma yıkılsa idi de ben onları duymasaydım yuzume tokat gibi carpan gercekler Can ’ımı cok acıttı ertesi gun pet cd cekimi gecmek bilmeyen saatler ve 3 gunun sonunda hastalığın seyri belli olur 3. Evre metaztaslı akciğer kanseri ameliyat şansı Yok başka organlara sıcrama var bugun biyopsi icin başka bir doktora randevu doktorun bana dediği cok gec kalmışsınız peki ne olacak doktor bey bu hastalık babanızı oldurecek bu hastalığı geciren iyileşen iyileşmeyen bu konuda bilgisi olan herkesten bilgi bekliyorum rabbimeen gelene isyanım Yok ama bu surecten nasıl sağlam cıkabilirim babam hastalığını oğrendi ama daha basında sıcrama Yok diye biliyor aksi nasıl soylenirdi bilmiyorm bu kadarı bile babamı kahretmeye yetti cok mutsuz ve biz he yapsak duzelmiyor