Merhaba. Bizim bir arkadaş grubumuz var. Icimizden birisinin cocugu oldukca hareketli ve zarar vermeyi seven bir cocugu var. Abartarak yazmıyorum gercekten tutarsız hareketleri olan bir cocuk laftan falan anlamıyor. Orneğin bana geldiklerinde yatak odama girip butun camasirlari cekmeceden cıkarıp ortaya sacan ve kotu kelimeler kullanan bir cocuk Klozete oyuncaklari atıp uzerine sifonu cekiyor vs. Annesi pek ilgilenmeyip surekli kendini anlatma dert yanma derdinde. Biz hic bir zaman kendi cocuklarımızdan ayırt etmedik arkadaşımız kirilmasin darilmasin diye ufak bir ithamda bulunmadık hic bir zaman bize gelindiğinde ki sık sık ben ve diğer arkadaşlarla toplaniyoruz.
Gecen gun o arkadaşa da gitmek istedik. Fakat bize ona cocuksuz gitmemiz gerektiğini ve gitmek istediğimiz gun başka arkadaşlarla goruşeceğini soyleyerek kabul etmedi. Ben de biraz sinirlendim ve uzuldum acıkcası. Biz idare ederken onun acıkca bizim cocuklarımızı istememesi ve bunu dile getirip soyleyebilmesi beni kırdı.
Bende cocuğumun olmadığı yere gitmeyeceğimi bize de gelinirken cocuklu gelindigini ve asla bundan hic bir zaman şikayet etmediğimizi dile getirdim kendisine. Benim sozlerime icerleyip diğer arkadaşı arayarak ağlamış. Ben de artık kendisi ile goruşmek istemediğimi soyledim ve bu konuya takildim. Sizce haksız mıyım?