kızlar

otelde muhasebe de calışıyorum. hala calışıyorum. gecen işten cıkarma mevzusu vardı konu acmıştım neyse.
ya patron her şeye karışıyor. artık catlıcam. dun aradı benden habersiz kimseden fatura almıyorsun dedi. ee iş yaptırıyorsun faturası geliyor ben dakika da bir arayıp bu faturayı alayım mı diye sorcam. bu arada patron iş yerinde olmuyor.
telefonla rıyorum veya whatsaptan mesaj atıyorum. daha demin fatura geldi. aradım acmadı duğundeymiş. mesaj attım cevap yok. adam da ben bekleyemem seni dedi. faturayı bıraktı gitti. napayım yani ben bu durumda.
odeme yapılacak mesela sormak zorundasın. habersiz kredi kartından kasadan para alamazsın.
ustalar var yevmiye calışan, dışardan yemek soylenecek. onlara daha once soylenmişti yemek. patron bunu oğrenince cıldırdı benden habersiz yemek soylenmeyecek sigortalı personel dışında dedi. bi de gecen bunun yuzunden ben azar yedim. mudur yemek soyle dedi. patrona sorayım dedim hayır dedi. mudure soyledim. bana kızdı adamlara iş yaptırıyoruz. tamam ben oderim diye bana patladı.
pinpon topu gibi mudurle patron arasında gidip geliyorum.
kredi kartının sorumluluğu bende. patrondan habersiz mudur bile kullanamaz yani.
hal boyle olunca patronla ben surekli muhattap olduğum icin mudur de işi iyice bana bıraktı zaten. muhasebe mudurumu ne belli değil. doğru duzgun ilgilendiği yok ve 7 yıldır. burdaymış kendisi ve yaptığı işler. kış sezonu: ustaların başında durmak, mal siparişi etmek,orda burda gezmek filan, arada bankaya gider para cekmeye
yaz sezonu: resepsiyona bakar, elemanları teftiş eder.
ya sizde de boyle mi? merak ediyorum gercekten. yani patron direk elemanla muhattap mı olur birebir. yoksa mudurdur tek muhattabı. mudur de elemanıyla muhattap olur. boyle değil mi işleyiş. ben mi yanlış biliyorum.2 seneye yakın iş hayatındayım. benden tecrubeliler daha iyi bilir ama gercekten. patronun her şeye burnunu sokmasına artık dayanamıyorum.cok sinirli biri birde bişey sormaya cekiniyorum odeme yapılacağı zaman sorasım bile gelmiyor.yine kızacak bir şey bulacak diye. kendimi ezdiriyorum farkındayım da zaten. sırf iş bulamadım diye burası tecrubesizde kabul etti diye dayandım bu kadar. iş oğrenmek icin. ama artık başka yere gidince boyle kendimi ezdirmicem.
dun hıckıra hıckıra ağladım azarladı patron beni cıkıp gidecektim. mudur yıllık izinde olmasaydı muhasebe sırf boş kalmasın diye durdum. salı gunu gelecek mudur.
iş arıyorum bu arada eski konumda cıkartacaklarını bana haber vermeden eleman aradıklarını soylemiştim. haftaya bi yerden haber bekliyorum cok istiyorum orayı inş olur.uzun yazdıysam kusura bakmayın. daha da uzun da kısalttım.