Merhaba hanımlar ilk kez konu acıyorum. Hic boyle bi konu acacağım aklima gelmezdi.
7yıllık evliyim. 32 yasindayim esimbenden 11 yaş buyuk 43 yasinda. 6yaşında dunya tatlısı bir oglum var. Esim ogretmen, ben de ozel sektorde yogun saatlerle calisiyorum. (Yogun saatlerle calisiyorum dememin sebebini birazdan anlaticam)
Esim genel olarak kıskanc ve sert bir yapısı var. En ufak seylere kızan, hakaretler eden birisi. Sığır der mesela. Gonul almayi da pek bilmez. 7senelik evliligimde hic yanima gelip ben hakli olsam bile ozur diledigini bilmem. Kusme huyu var. Hakli oldugum konuda azicik trip atsam hemen kuser, 3hafta konusmaz. Kendimi artik bastirilmis, ezik, kendini savunamayan biri gibi gormeye basladim. Cunku dedim ya hep o hakli. Aman kusmesin diye hakli bile olsam alttan aliyorum. İyiyken cok iyiyiz. İyi de bir insan aslinda. Ama en ufak biseyde bambaska birine donusuyor. Onceki aksam kavga ettik. Benim şirket telefonumu karıştırmış. Telekominikasyon sirketinde calisiyorum bayilerle ilgileniyorum ben, sorumlu oldugum 45tane bayi var ve bu bayilerin %90i sahibi erkek. 5yildir da ayni bayilerle calisiyorum ve ister istemez her gun bi sekilde coguyla konusunca bi samimiyet gelisti. Ama her zaman herkes sınırını haddini bilmistir. Bayilerimde de bana yan gozle baktigini hissettigim biri olmadi. Bayinin birine duyurulari gonderdim, sonra gırgır muhabbet gelisti. Laylay yapmayi seven biri herhalde. Hic bir sekilde flort durumu da yok msjlarda. Ara ara muhabbet etmisiz ama hep gırgır muhabbet yapilmis. Bunu gordu esim cıldırdı. Birden kalkti o...pusun sen, biz seni calisiyon saniyoz sen o...puluk pesindesin.. bitti artik kapinin onune koycam seni falan birsuru hakaretler etti ve defalarca vurdu tekmeledi, ellerimde yuzumde morluklar var. Sabah doktora gittim darp raporu aldim. Kesinlikle bu evliligin bittigini soyluyor konuşmalarin ekran goruntulerini aldi, mahkemede aleyhime kullanacakmis. Sinirlendigi msjlari polis de dahil olmak uzere herkese gosterdim, bisey yok ki bu msjlarlda diyolar.
Babami aramis gelin kizinizi alin diye ortalik karisti. Babam kesinlikle arkamda annem de ablam da. Ablam istanbulda, istersen buraya gel ama nolur o psikopattan ayril diyolar. Ben cocugum icin endiseleniyorum sadece. Beni ona kotu anlatiyor esim. Kotu kadin senin annen diyo. Ama bakin yukarida Allah var tek bir gun bile yanlisim olmadi. Her zaman dikkat etmisimdir insanlarla mesafeme. 5yillik ev kredisi cektik, 1yilini odedik. Kredi benim adima. Ama esim de kefil. Anlasmali bosanmazsak odemem cocuk da sende kalirsa batarsin diyo bana. Anlasmali bosanirsak, cocuga beni kotu anlatmazmis, borcu da bi sekilde halledermisiz. Kafam cok karisik. Darp raporu aldim diye cok sinirlendi. Serefsizmisim. Kafam o kadar karisik ki. Nasil alisacagim
Galiba boşanıyoruz
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Galiba boşanıyoruz