Bu lafı bana annem soyledi bugun .Daha once de defalarca duydum . Doğumumdan 1 hafta once annem ,2 gun once de kayınvalide ve kucuk gorumce gelmişti .O zamanlar sadece gorunur bir kıskanclık vs durumları yaşamıştık bu denli hadsizlık yoktu tabi .
Neyse ben doğum yaptım sezaryen ve doğumda maalesef oğlum nefes almıyordu guzel baskatan doğum kabus gibi bitti benim tansiyonum cıkmış hatırlamıyorum pek bişey neyse şukur hayata dondu ve ben Dr a yalvarmisim ne olur kimseye soylemeyin diye sadece oğlumun cığlık atar gibi aglamasini hatırlıyorum .dışarıda beni bekleyen herkes panik ve askerlik anısı gibi her gelene anlatılacak ve ben mahvolacaktim sağolsun doktorlar kordon dolandığı icin oyle mor filan demişler oksijensiz kalmamış o yuzden mudahale uzun surmemiş neyse tabi kimse bilmiyor oğlum evde ağladıkca nereye kacacağımi şaşırıyorum aklıma doğum hane geliyor o anlar geliyor anlatamıyorum oğlum un sesini duymak istemiyorum sacma sapan şeylerdi işte .
Neyse tabi sutum de hemen gelmiyor Dr mama vermeyin diye tembihliyo ben sırf ağlamasın diye mama vermeye başladım eşimle ters dusuyoruz bı yandan kv dedi emzirir gibi al ben memenin ucuna kasikla dokeyim sut sanıp emer boyle boyle sut gelecek kızıma da yaptık dedi o laf bile batti onan cunku tek derdim oğlum ağlamasın o ses geldiği an delirecek gibi oluyordum .
Git yatak odasında yat diyorlar 5 dk bı emzireyim diye uyandırıyor hepsi en son yatmaktan vazgectim zaten sevmiyorum yatmayı ..oğlum hic uyumazdi hala oyle .. Mama verdiğimde bile uyumadi sanırım. Yapısı boyle bu sefer kv basladi sut yok ya ondan ac gelene gidene anlatıyor emzirirken bakiyo donup en son bi gun patladm bu hanım kebdini yerlere atınca da once eşim onunla kavga etti sonra da benimle tartıştı ne şunun laflarını ciddiye alıp kafayı yiyosun diye sonra ozur diledi ama faeketmiyor .
Eşimin ailesi ve eşim de dahil 2 oğun yerler annem kahvaltı da as yediği icin acikiyirmus ama cekinip bişey yiyenedigi icin sigara almaya vs diye cıkıp ekmek arası alıp sokakta oturup yiyormuş bunu da ağlayarak kardeşi Me anlatmış sanki onunden alan var yemin ediyorum ne eşim ne de ailesi o konuda tek laf etmez ki edemez zaten ama annemin aciktiguni bilseler sofra hazırlar o konuda hakkını yeneyeyum .Neyse ertesi gun kardeşim aradı birbirimize girdik niye annem ac kaliyomus diye filan şimdi annem eşimin ,kv laflarını surekli gozume sokuyor ama kendi yaptığı hesapta yok her birlikte mahvettiler
O kavgadan sonra kv de ozur diledi o lafı art niyetle denedim diye filan baya kavga ettim eşime de saydirdim bidaha ağzından hic duymadım hatta sezaryen neden diye sıralara 4 kg nasıl dogursun kız yok mama icinde cocuk uyumuyodu ki dinlense sut olurdu buyudu işte ne guzel deyip durdu

Acıkcası tekrar o doğum anı,lohusalık takı milletin kaprisi ve oğlumun gercekten zor cocuk olmasi vs 2.cocuktan vaGecirdi ve esimin hep başına kakiyorum bunu
Oyy bilmiyorum