Merhaba arkadaşlar şimdi yine actı bu ruh hastaşı konu diceksiniz biliyorum 2 gun oncepsikiyatri servisine gittim ve burdaki butun anlattıklarımı oraya anlatim ve bana dediki insanlar kafalarına fantazi kurabilir . NOrman bir insan bunu kafasına takmaz ama sizin ki okb hastalığı dedi siz esinizi ilgilendiren her konuya takmissiniz . Kaynini zi kamerada gorup sevimli gelmesi normal bişi ama sizin bundan sucluluk duymaniz anormal bu da takinti hastaliginizdan dedi acilen ilac başlamak zorundayız ama esinizede ilac olayıni anlatın cunku gebesiniz dedi ilac kullanmayı bir duşunun normalde bir yan etkisi yok bebeğe dedi ama dedi sonucta ikinizin bebeği dedi şimdi ben napıyım ve burdan sunuda solemek istiyorum kaynına hoslaniysun bilmem ne diyenler benim bu hastalığımi tam bilmeden tanı yapmaniz sizi iyi bir insan yapmaz . Ve ben beynimden gecen herşeyi kafama taktım icin bu durumdayım cok fazla durustluk yapıp esimë herşeyi anlatdgm icin tabi sizin kafanız hep iyilik yonunde şeytan sze hic vesvese vermiyor haklsiniz beni anlayan dinleyen arkadaslara teşekur ederim Allah razı olsun