kızlar benim annemle babam ben kucukken boşandılar. benim ikisiylede bir sorunum yok ufak tefek anlaşmazlıklar haricinde. ben yaşlı nenemle yaşıyorum ve ona bakıyorum işten yeni cıkarıldım.
neyse şimdi soruna geliyorum babam beni gecen gun evine cağırdı gittim ustten temizliğini yaptım, yemeğini yaptım sohbet ederden dedi ki ' ben evleniyorum' evlensin tabi de bahsettiği kişi bize cok uzak bir şehirde ve en son 2000 yılında yuz yuze goruşmuşler ama surekli telefonla goruşuyorlarmış son bir kac aydır. ayrıca bu kişiyle benim aramda soylediğine gore 11 yaş var. ben ne diyeceğimi şaşırdım onun hayatına karışmak bana duşmez elbet istediğini yapabilir ama kafam karıştı. en son 19 sene gorduğu biriyle evlenme hayalleri kuruyor. kadının fotoğrafını gordum allah var cok guzel ve bakımlı biri benim babam onun yanında yaşlı, parası pulu desen yok bir evi var bir de emekli maaşı o kadar. sanki kadın gonul eğlendiriyor gibi geliyor ama aralarındaki ilişkiyi bilemem tabi. kadın 35 babam 56 yaşındalar.
babamla iş gereği tanışmışlar sozde ama emin değilim babam anlatmak istemedi bende sormadım o donem annemle babam evliydi zaten. dışardan bakınca siz ne duşunuyorsunuz?
ben hicbir iyi yada kotu yorum yapmadım. 'hayat senin baba istediğinle evlenebilirsin bekar adamsın benim icin fark etmez' dedim (benim fikrimi sordu).
babam evleniyormuş! hemde 19 senedir gormediği bir kadınla
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- babam evleniyormuş! hemde 19 senedir gormediği bir kadınla