Herkese merhabalar. hemen konuya giriyorum uzatmadan. Bir kafede biriyle tanistim, yaklasik 10 dakika kadar konustuk birbirimizden etkilendik ama o cok cok ilgili gozukmedi. (sonradan havali gozukmeye calistigi icin oyle yaptigini soyledi) konusurken ben alel acele gitmek zorunda kaldim ve hic iletisim bilgisi alamadik. sonra ben sosyal medyadan aramaya basladim bu cocugu bulamadim. 2 gun sonra o beni facebooktan bulmus. beni cok aradigini soyledi. sonra konusmaya basladik, flortlu bir konusmaydi. sabah aksam bana yazmaya basladi, surekli nasilsin napiyorsunlar. 2 farkli yerden gunaydin mesaji yaziyordu sonra da gormemissin diye bide sms olarak gunaydin yaziyordu. neyse sonra bulusalim mi dedi. bulustuk, her sey iyi gitti, sohbet ettik vs. sonrasinda benimle konusmayi kesti.ben de yine bir taktik uyguluyor heralde benim ustumde diye dusundum. surekli mesgulum mesgulum diyor ama whatsappda hep online. ben yine de fazla takmadim, dedim cocuk sonucta sevgilim degil bir sey degil, taktik yapiyordur dedim. ben ona yazdim bir kac kez ama o 1 gun onceki ilgi alaka yok. aradan bu sekilde 2-3 gun gecti, ben de yazdim ona. dedim ki 3 gun icinde cok hizli gittin hemen bir flortlesmeler bulusmak istemeler, sonra da birden mesgulum demeler. bence sen mesgul degilsin aklin karisik, ve ciddi bir konusma yapabilecek kadar olgun degilsin. aramiza mesafe koymak istiyorum, illaki benimle bir iliski istiyorsan arkadasim olarak kal ama flortlesme yazdim. baya zaman sonra gordu beyefendi arkadaslariyla gece gezmelerine ciktigi icin. bana verdigi cevap su; alt ustu flortlesmek icin vaktim vardi 2 gun, flortlestim simdi de vaktim yok. bence sen her flortu evlilige gidecekmis gibi dusunme. 2 gunluk konusmayla 12 mesaj gelecekse hic gerek yok arkadas kalmamiza da dedi. ben zaten bu cocuga asik falan degildim ama birden sanki ben evliligi bile hayal etmisim o benle cani sıkıldigi icin konusmus havalarina girdi. neyse, size soracagim sey şu, ben mi abartmisim her seyi, dunyadan haberi olmayan saf kiz mi olmusum. yoksa boyle seyler artik normal mi goruluyor?