evet kızlar şaşırabilirsiniz ama cok ciddiyim.gorumcemi ablam gibi seviyorum benden 4 yaş buyuk.ama bu aralar sorunları var ve ben onun icin uzuluyorum.burda gorumcesiyle sorun yasayan kadinlar bana sasirabilir ama inanin tanisaniz siz de seversiniz herkese her zaman kol kanat gerer,gucludur,paylaşımcıdır,asla esimi bana karsi doldurmaz veya kiskanmaz aramizda gecen her turlu gerginlige sessiz kalir ben hakliysam beni korur genelde esimle konusur kendine cekiduzen vermesi icin.ekmegini hep bolusur kendi hayatini kendi kazanir kimseye eyvallah etmez.benim her zaman ornrk aldigim tipte bi kadindir kisacasi.ama dedigim gibi bu aralar iyi degil ve asla kimseye dert yanmaz sızlanmaz.ama ben anliyorum cok mutsuz.kendisi 28 yasinda esinden 1 yil once bosandi 1 oglu var 6 yasinda.1 haftadir ogluyla birlikte bize geldiler gezmeye(baska sehirde oturuyolar)ve halinden tavrindan anladigim kadariyla kimseye guveni kalmamis esim onun sacini bile oksasa acayip duygulaniyo(belli etmeden)cunku hic bi zaman zayifliklarini kimseye gostermemis ve kimseden acinma talep etmemis.ama o da insan ve o da yoruluyo.insanlar hep x cok guclu bi kadin diye konusuyo ama aslinda gercekten cok yorgun.simdi size sorum su;duygusal olarak boslukta olan bu kadina ben nasil yardimci olabilir nasil nese sacabilirim.istiyorum ki bikac gun de olsa kafasi dagilsin.yasadigi sehrin stresinden kacti resmen bize.icimden ona sarilmak geliyo ama ben de ketumumdur biraz asla yapamam oyle seyler.icimden gelir ama fiile dokemem.ona yalniz olmadigini nasil hissettirebilirim.
bu arada konus diyenler olacaktir konustum ancak dedigim gibi zirhlarini cok indirmeyen bi kadin oldugu icin kelimeler pek bi etki yapmiyo fiilen napabilirim simdiden tesekkurler
canım gorumcem(ciddiyim)
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- canım gorumcem(ciddiyim)