Merhaba arkadaslar
Bebegim uyanmak uzere oldugu icin biraz aceleyle yazıyorum
Yanlısım olursa affola...
Benim esimin 15bin kadar borcu var(kredi,asgarisi odenen kredi kartları vs)
Eşimin yedi ablası var(umarım tanıdık cıkmaz kk da)
Bundan once eşime demiştim napıcaz bu borcu falan o da demiştiki gittigi yere kadar(kendisi coookk rahattır) ama keske kredi cekebilsem hepsini bi borc seklinde odeyebilsem
Bende dedimki ablalarının birinden rica et senin icin ceksinler sende aydan aya odersin
Asla,sakın ablalarımın haberi olmasın dedi
Ablalarından biraz fırca yer korkusuyla soylemeyi istemiyo
Bi kac once dertlendim,annemle konusırken bu borctan bahsettim
Annemde hayatında yapmayacagı bişeyi yapmış ve gorumcemi arayıp boyle boyle demiş
Yani gercekten aklım mantıgım almıyo,annemin zaten gorumcelerimle arası pek yok.9senelik evliligim boyunca cok hır gur yasandı neyse
Gorumcem beni aradı(once eşimi aramış ulasamamış,yoksa hayatta benimaramaz)
Annen beni aradı borctan bahsetti diye konuya girdi ama benim basımdan asagı kaynar sular dokuldu resmen.ben ısrarla eşimin haberi olmasın dedim,en son bana dediki sana iki gun sure veriyoruz ya eşini ikna et “bu borcu ablalarına soyleyelim diye”
Yada biz kardesimizi arar soyleriz sepeselin annesi aradı diye.tamam dedim
Aradan bi saat gecmedi eşim beni aradı.tlfnda bagırdı cagırdı yuzume kapattı.akşam ewe geldi yine tartıstı bu ewde yasanan seyleri neden annene soyluyosun diye
Bi kac gundur konuşmuyoruz
Kızlar karısık yazmış olabilirim ama kim haklı kim haksız nasıl bi yol izlemeliyim napmalıyım kac gundur beynim durmuş vaziyette
Annemin bu yaptıgına mı yanayım,gorumcemin dediklerine mi,iki gun sure verip tehdit eder gibi ama anında eşimi aramasına mı off cok doluyum
Gercekten tum suclu ben miyim
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Gercekten tum suclu ben miyim