Gunaydınn, nasılsınız? Ben uzgun,kırgın son olarak da ofkeliyim.

Kısaca konuya girmek istiyorum hanımlar, 8 şubatta hamile olduğumu oğrendim.
Birkac saat sonra kanamam oldu, acile gittim duşuk tehlikem olduğu soylendi ve cuma,cumartesi gunlerini acilde gecirdim.

Pazartesi gunu ozel bir hastaneye gittim, bir gun ara ile beta değerlerimin takibi yapıldı,en son 15 şubatta kendi doktorum "Buraya gelmek seni cok yoruyor biliyorum, şoyle yapalım artık bebeğin icin bir umidimiz kalmadı gebeliğin sağlıksız. Sen mahallendeki sağlık ocağında 22 şubat ve 1 martta tekrar beta değerlerini olctur, 15 gunluk kontrol sonuca gore duşuk ilacı vereceğim ya da kurtaj yaparız" dedi.

Tamam dedim, cunku gittiğim hastahane evime uzak ve eşim goturup getiriyordu kanamam da cok fazlaydı. Gecen hafta evime cok yakın olan bir devlet hastahanesinin aile merkezine gidip tekrar beta olcumu yaptırdım yani 8 ve 22 şubat olmak uzere 2 kere olcum yaptırdım.
Bugun tekrar gittim doktor yapamayacağını soyledi, zaten 2 kere yapmışız bu ne ya hastaneye gidip yaptıracaksın dedi.

Sakin bir şekilde durumu anlatıp rica ettim, aynı zamanda gribim zaten halim bitik gordu de. Devlet hastahanesine gitmem icin de 2 vesayet değiştirmem gerekiyor, buyuk şehirde olanlar bu zorluğu bilirler.

Kaldı ki duşuk yapmak uzere olan bir gebeyim; kanamam,sancılarım, baş ağrım o kadar kotuyum ki gercekten gidecek durumum yok eşim gorev de, benimle gelmesini rica edebileceğim kimsem yok.
Bugunun sonucuna gore yarın doktoruma gidecektim eşim yarın icin izin almıştı onu belirteyim bu arada.

Kısa tutamadım sanırım ama ozetle sorum şu; aile merkezinde beta değeri olcturmenin sınırı var mı?