Neden boyle yapıyor
Kadınca0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Neden boyle yapıyor
-
03-10-2022, 05:27:15Bir sevgilim vardı cok iyi mutluyduk benide cok sevdiğini hissettiriyordu emindim yani sevgisinden birbirimize 2 saatlik mesafede yaşıyoruz annesi ve ablasınlada konuşuyorduk telde sevgilim hep evlilikten soz ederdi ciddi duşunuyorduk ama benim ailem karşı cıktı evlenmemize cunku bn rahatsızım bi hastalıgım vr sorunlar yasadık o hep arkamda durdu ne olursa olsun seni seviyorum dedi tabi oda sorun yaşamıştı annesinle ama kabul ettirdi annesi beni daha sonra ailem tekrar duyunca onunla goruştuğumu telefonuma el koydular bi sure o sure zarfında ara ara yine konuştuk ic iletişimi kesmedik beni cok ozledigini soyluyordu neyse ben sonra tekrar telefonumu aldım whatsapptan tam ona mesaj atıcam birde ne goreyim başka bir kızla profil fotosu vr başkasınla cıkmaya baslamış bna msj attı ayrılıcam ondan dedi ayrılmadı daha sonra kızla arasında anlaşmazlık cıkmış o yuzden ayrılmış arkadaşıma beni uzmek istemedigini o bana layık değilmiş bni artık mutlu edemicegini soylemiş neden boyle yapıyor anlamıyorum