Kızlar eşimle nikahımiz kiyildi bir ay once.İki aya da duğun olacak.Ailemle yaşıyorum duğune kadar da boyle olacak.Tayin meselesi yuzunden nikahı erken kıydık.Sorunum eşimin sacma sapan huyları.Konuyu soyle anlatayım .
Eşim babamın yanına yani bize gelmek istemiyor.Arada kesinlikle bir problem de yok.Boyle seyleri beceremedigini soyluyor.Konuşmayı oturmayi kalkmayi beceremeyen asosyol biri olsa anlayacagim. Oyle de değil.
Babam on gun hastanede kaldı.Bir kere hastaneye geldi.Bir kere mesaj attı. Onlarıda ben istedim.Hastaneden cıktigi icin eve de gelmesini istedim.Sonucta o da bu ailenin bir cocuğu değil mi artık.Ama kapıştık.Ben geleceğim zamanı biliyorum diyor.Gecistiriyor.Artik yoruldum gercekten.Ben bizim evden cıkmasın demiyorum ama arada sırada babamı aramalı halimi hatırıni sormalı ziyaret etmeli diye duşunuyorum.Sen de onun ailesine gitme arama diyenler olacaktır ama bunu yapamam arkadaşlar.Annesi cok iyi bir insan.Beni arar sorar halimi hatirimi sorar.Yaşlı da bir kadın.Eşime kızdıgim icin annesini kırmak da istemiyorum.Onun ne sucu var ki.Ama bu konu beni cok uzuyor artık.Kac yaşında adam ona surekli babamı ara bize gel vb demekten bıktım.Ablamla sırf bu yuzden bir haftadir kusuz.Surekli niye gelmiyor o damat.Boyle olmaz deyip duruyor.Bende surekli arada kalıyorum ve bir tartışma yaşadık..Artık gercekten yoruldum