Arkadaşım iyi niyetli mi ?
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Arkadaşım iyi niyetli mi ?
-
03-10-2022, 05:26:51Kızlar merhaba on yargıda bulunmak istemedim sizlere sormak istedim. Benim samimi bir arkadaşım var col tatlı cok iyi bir insandır kendisi ben kendisi ama son zamanlarda birşeyler duşunuyorum şoyle başlayayım ben nişanlıyken oda nişanlıydı hemen hemen aynı donemde evlendik nişanlılık surecinde sık sık goruştuk birbirimizle fikir alışverişinde bulunduk ben ceyizime şunu aldım bunu aldım diye anlatırdım hep oda aynı şekilde onların durumları bizim durumumuzdan daha iyiydi ben o yuzden herşeyin ucuzuna kactım ama ucuzların arasından guzel olanları tercih ettim hep kendimce arkadaşım bende ne gorurse aynısını almaya başladı cok guzelmiş bende alayım demeden o sırada telefonum bozuldu telefon değiştirdim ertesi goruşmemizde bir baktım aynı telefondan aynı kaptan almış. Neyse ikimizde evlendik evine ilk gittigimde hemen hemen aynı eşyalarımızın olduğunu gordum cay kaşığına kadar neyse dedim aynı donemde evlendik ceyizler hemen hemen aynı dedim ozamanlar boyle duşunmuyordum sonra benim viledam şu ayakla basarak sıkanlardan onunki normaldi bana geldiğinde viledamı değiştirdim seninkinden aldım dedi gule gule kullan ben memnunum dedim. Yine kotu duşunmedim bende gorduğu cantayı aldı gule gule kullan dedim yine benim evim 3 artı 1 havadar nezih bir yerde eşimin babası cok onceden almış severek oturuyorum onun evi benimkinden daha guzel ve geniş olmasına ragmen bana taşınıcam aynı seninki gibi bir ev alıcam aynı boyle olsun istiyorum dedi duğun hazırlığı surecinde ben kınada bordo renk giymek istedigimden bahsetmiştim hemen gidip bordo kıyafet almış ve bana resim gonderdi aldım ben nasıl diye istedigi renk giyebilir sonucta yine bir şey demedim. Neyse eşim birgun hic istemediğim halde eve balık alıp gelmiş kucuk fanus akvaryumlar olurya ama almış diye bir şey demedim resmini cekip watsap durumuna koyup hoşgeldiniz balıklar yazıp paylaştım kızlar 2 gun sonra oda almış ve watsap durumuna hoşgeldiniz diye yazmış atmış inanın ilk başlarda gercekten sezgilesemde bu huyunu ben abartıyorum kotu duşuncelisin diye kendime kızardım ama en son bu balık olayından sonra gercekten anlam veremiyorum herşeyi benimle aynı yapma cabasına ve ne zaman bana gelse o gittikten sonra birşeylerim kırılır yada eşimle tartışır oldum nazardan olabilir diye dua da ediyorum surekli kendimede kızıyorum boyle duşunduğum icin ama gercekten daha saymadığım anlatmadığım bir cok şeyi benden gorup aynısı aldı bende tabikide birilerinde birşey gorunce begenip alabilirim bunu herkes yapabilir tabiki ama dediğim gibi kopya gibi evlerimiz taktıgım cantayı bile gorup alıyor eşime sevgililer gununde almayı duşunduğum hediyeyi soylemiştim kendisi sorduğu icin ama param olmadıgı icin alamamıştım ama ona almayacagımı soylemedim sonradan watsapa sevgililer gununde o hediyeyi koyup eşime hediyem yazmış kızlar ben mi abartıyorum acaba neden boyle kendisine soramam ben kalp kırmayı hic sevmem mecbur goruşuyoruz aynı yerdeyiz yıllardırda arkadaşımdır aslında ama son zamanlarda cok kafama takılır oldu heleki watsapında balıgı gorunce. Allah aşkına bana bir akıl verin nasıl davranayım ne yapayım gelme diyemiyorum nazardanda korkuyorum sizin başınıza boyle birşey geldimi hic