Kızlar merhaba. Fazla detay veremeden anlatıyorum ama uzun olduysa kusuruma bakmayın
3 bucuk yıldır evliyiz. Kv ile altlı ustluyuz. Ev onların. 1 bucuk yıl beraber yedik ictik. Eşim annesine cok duşkundu zamanla gozunu actım diyebilirim.500 milyarda kazansam ona veririm diyodu ilk evlendiğimizde tabi şimdi cok şukur eser yok herşeyimizi ayırdık ama ne laflar duydum o annesi olacak kadından sırf para icin. Eşim maaşı vermiyor diye. Onun isteği eşim aldığı parayi ona versin, biz onun sozunden cıkmayalım ama oyle dunya yok.
Genede okadar sozu yuttum barıştım. Gitmiyorum evine hastalığında bile gitmedim benden nefret ediyor arkamdan demediği şey yok. Eşimin kazandıgı parayı bana getirmesine tahammul edemiyor. ama yuzume guluyor. Bende fazla samimi olmadan devam ediyorum bişey sorarsa cevaplarım okadar.
Neyse asıl konu, Eşimin mesleği var. Aileden gelen bi meslek diyelim. Bu mesleği yapabilmesi icin kendine kurması gereken bi duzen var. Kurarsa aileside baya faydalanıcak onlarında işine gelicek. Tabi eşim benim gecimim duzenim ayrı onlar orda ne yaparsa kendine ne veririm ne alırım hele eski duzene asla donmem ama babadan destek olmadan boyle buyuk işler olmuyor vs diyor.
yaparken ailesinden destek alması şart gibi gorunuyor.
Anneside ortak yapıcaz bizde para katıcaz felan diyormuş. Guya eşimin tapulu malı işte ne yapılırsa Bize kalacak da bunlar 4 kardeş hepsi papuc dilli.
Buarada biz evi ayırır ayırmaz bunlar eşimle barıştıktan sonra surekli sıkboğaz ettiler yapması icin aklına girdiler yok işte el işinde calışma vs diyerek. Sanki yeni başladı.
Eşimde bi yapıcam diyodu bi yapmıycam araba alıcam derken yapmaya karar vermiş iki işte calışamıyormuş (gecesi gunduzu yok)kendi işi en guzeliymiş vs vs. Bi yandanda beni avutuyor burdan da taşınırız ilerde diye. İnanmıyorum daha burdan cıkamayız biz. Kene gibi yapışmış annesi bırakır mı hic.
lafta bu evde eşiminmiş ya.
Buarada araba almak icin kredi cekeceğine annesinden alıp onlara odeyecektik(eşimin fikri) ama annesi olduğu halde para yok diyip vermedi. elimizdeki parayi arabaya bağlamayalım diye olsa gerek.
3 kardeşi okuyor eşimin buarada uni.de başka şehirde
Bugun eşimle cok fena tartıştık daha bi ay once yapmıycam diyodun annen telefonda ne diyip napiyorsa aklını celiyor, kendilerinden başka kimseyi duşunmuyolar orayi yapman onların işine gelecek bedavadan sahiplenecekler vs dedim. Bana dediği laf sen benim aileme duşman mısın. Ora zaten benim taş ustune taş koysam bana faydası olacak dedi.
Bende annenin dune kadar beni bu evden kovduğunu unutmadım onlar ortak iş yapılacak insan mı bi halttan anladıkları yok herşeye ora benim bura benim diye ortada geziyolar daha para bile verecekleri mechul keşkede vermese hayrini gorecek miyiz acaba nasıl zehir edecekler onu mu savunacaksın şimdi bana dedim sustu uyudu .
Ee nolacak yapıcaz her dakika x gel bizi gotur oraya x gel bizi al şunu yap bunu yapma herşeye karışır . eşim ozel şofor gibi onların peşinde gezecek oh. Bunlari soyledim eşime.
Sinirimden 2 saattir ağlıyorum utanmasam yerlerde tepinicem istemiyorum diye.
Hamileyim 7 aylık. Stresten yemekten icmekten kesildim.
Annesinden nefret ediyorum herşeyden herkesten nefret ediyorum 2 yuzluler yuzume guluyolar sevmedikleri halde.
Bi yandan da hic ailesine caktırmıyorum istemediğimi belli edersem sevincten kudururlar daha da ustume gelirler sinir etmek icin
Kızlar napicam bilmiyorum siz dışardan goruyosunuz bu iş nasıl olacak ailesi napmaya calışıyor iyiliğini mi istiyor kendilerini mi duşunuyor. Yoksa sırf benim elime para gecmesin diye mi ugraşıyolar cozemedim.
Yani neden bu kadar bize para verip orayı yaptırma derdine duştuler. Yada vermeyeceklerde eşim başlayınca bizde yok diyip cekilecekler mi amac ne ya. .
yakamızdanda asla duşmuyor burdan taşınırız diye olup diriliyolar resmen.
Hele Benden bu kadar nefret ederken şimdi neyin duşuncesi bu yemeyip icmeyip biriktirdiği parayi eşime verecek, gelirimiz artacak, eşim yapıp edip ordan kazandığı parayı gene bana getirecek ben yiyicem (onun duşuncesiyle yazıyorum) oda bunu hazmedecek benim bunu aklım hic mi hic almıyor.
Zaten onlarla ortak bi cop alsa gercek yuzlerini gordu kavga ettiler şimdi ne oluyor unutuyor anlamıyorum . Birazda kendi işini gordurmeye uğraşıyor eşim heralde. Ama dunyadan haberi yok
Cok doluyum kızlar dertleşecek kimsem yok bunaldım uzun oldu ..
Eşim ve ailesi
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Eşim ve ailesi