Lutfen yardımcı olun nasıl davranmalıyım??
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Lutfen yardımcı olun nasıl davranmalıyım??
-
03-10-2022, 05:26:42Konuyu bilen arkadaşlar bilir 1 senelik bile evli değilim en son buraya yazdığımda hamileydim 2 gun once şimdi bebeğim kucağımda yazıyorum
boşanma davası acıldı 1 hafta once evliliğimde psikolojik baskı ve kavgalarda şiddete başvurmaya başlayan eş kişisi ile 2 aydır ayrıyız davamız acıldı o annem yuzunden evliliğin bittiğini duşundu ve 2 ay ne bebeğini ne beni sormadı zaten en son eve gelmezsen ( gelmem icin hicbirşey yapmadı) seni ve bebeği asla gormem birdaha dedi ve zaten hic aramadı sormadı erken doğum sebebi ile hastaneye yattım kimse aramadı anne babası bile( onlarla hicbir problemim yoktu ve şiddeti de ablası dahil babası biliyodu) ben de dava actım henuz tebligat ona ulaşmadı . İki gun once sabahın 6sında hastNeye eş kişisi ve annesi odayı basarmış gibi geldi . Eş kişisi bebeğe baktı yukarıdan 5 dk durdu cıktı annesi 1 saat odada kaldı ve annem cok sinirlendi ve eşim alkol almıştı ağzının kokusu geldi annemle ve benle kimse hiic konuşmadı ben de yuzune bile bakmadım. Annesi konuştu benle sadece annem de annesini tersledi hep senin oğlun artist artist buraya geliyor ve alkollu bu nedir ya dedi 2 aydır yoktunuz kızım neler cekti dedi . Annesi de siz nerdeydiniz 2 aydır sordu ben de olay buyumesin diye ortalığı yatıştırdım. Neyse onlad gittiler biz de hemen cocugun kimliğini cıkardım cunku isim konusunda eşim başka isim koymuştu ben ayrılınca ismi değiştirdim . Ablası ile aram bozuk değildi zaten ablasına bebeğin resmini atmıştım cok istemişti atmamı oyle buldular. Dun Volkanın hic oturup konuşmuşluğum olmadığı teyzesi aradı . Bugun de annesi aradı acmadım . Teyzesi yazdı eşimin yine ‘ ’bebek nasıl ‘ ’dedi iyi dedim . Eşim de sabah yazmış ’ ’ dun hastaneden cıktıktan sonra ne yaptın ’ ’ yazmış . Kimseye cevap bile vermek istemiyorum aslında 2 aydır kimsenin umrunda olmadım benim ne yaşadığımı Allah bilir. Ve daha boşanma davasından kimsenin haberi yok. Bu saatten sonra sizce ne olacak ve ben nasıl bir tavır sergilemeliyim lutfen yardımcı olun.