Konu benim cok ozelim olduğu icin acıklama yapamam ama şunu diyebilirim ki benim hayatım ile ilgili, aslında oldukca kişisel verilmesi gereken bir konu. Kimseyi etkileyecek bir sonucu yok kendimden başka. Herkes 'en iyi' olduğunu duşunduğunu şeyi benim icin istiyor, niyetleri cok iyi farkındayım; ama ben kendi mutlu olacağım şekilde hareket etmek istiyorum. Kimse senin istediğin gercekten buysa tamam demiyor. Şu ana kadar cizdiğim Beren profilinin tam zıttı bir karar verdiğim icin sanırım kabullenemiyor yakınlarım. Hayır, ben bile daha cabuk kabullendim

Ben dunya uzerinde bir insan bile benim nasıl hissettiğimi anlasın diye once konu hakkındaki hislerimi acıklamaya calıştım. Baktım işe yaramıyor, boş verin bu konuyu konuşmayalım ben kararımı verdim değişmeyecek dedim. Hala devam edenlere 'Ben artık bu konu hakkında konuşmak istemiyorum, bu cok kişisel bir karar ve ben kararımı verdim' diye sert cıkmaya başladım.
En yakınlarım olduğu icin soz konusu kişiler nazları geciyor ve laf arasında kesin emin misin ya gibi bir cumle geciyor. Artık boyle diyene karşı sinirden kopuruyorum. Daha once hic boyle bir durum yaşamadığım icin cok şaşkınım. Hep derdim insanlar neden konuşur, ne karışırlar diye. Ama gercekten yapıyorlarmış. Siz bu konuda nasıl davranıyorsunuz? Ben sustursam da neden bana karışıyorlar diye sinirlenmeye engel olamıyorum. Yakınlarınıza ne hissettiğinizi/istediğinizi anlatmaya mı calışıyorsunuz? Yoksa lafı ağızlarına mı tıkıyorsunuz? Ben sanırım ailem ve en yakın arkadaş grubum beni anlasın cok istediğim icin de bu tavra bu kadar sinirleniyorum. Yabancı kişiler yorum yaptığında umrumda olmaz acıkcası.
Dip not: Verdiğim karar dunya genelinde en iyi karar, herkes yanlış ben doğruyum demiyorum kesinlikle. Ben kendi doğru ve yanlışlarımla hayatı istediğim gibi yaşamaya calışıyorum, şu ana kadar da hep oyle yaptım. Mutlu olacağım şekilde yaşıyorum kimseye uymasa bile, insanların tepkisi benim fikrimi değiştirmiyor, sadece o işi daha 'sinirli' bir şekilde yapmama sebep oluyor