Iyi akşamlar hanımlar..
Gerginim, normal mi değil mi abartıyor muyum bilmiyorum. Fikirlerinizi duşuncelerinizi almak adına konuma giriyorum..
Duğunden gelen takılarımı satıp yettiği kadarıyla bir araba aldık. 2 senedir iyiydi getirip goturuyordu fakat 3 hafta once bozuldu ve sanayiye goturduk. Bu arada evimize ulaşım cok cok zor olduğu icin annemler de kaldık. Neyse annem olsun ablam olsun arabanızı satın bir kere bozulduysa devamı gelir uğraşmayın dediler, ben bir arsa icin 10.000 tl lik kredi cekmiştim onu oduyorum ama arsa olmadı para hesabimda duruyor. Ablam, bende sana 10.000 borc vereyim dedi ( tarla ektim ordan para gelecek allah nasip ederse) sen bana gelen tarla parasıyla odersin dedi. Kabul ettim ve 3 haftadır galerici geziyorum. Dun bir araba bulduk 50.000, adamlar calıştığım firmayla tanıdık, arabam 23.000 etti ustune 20.000 ekledik kalan 7.000 eylul gibi odersin sorun değil dediler. Fakaaaat annemler şuan tutturdu ne aceleniz var tarlayı bekleseydiniz ne verecek, 50.000 tl lik arabayı ne yapacaksınız falan dedi tamam istemiyorum para sağolun arabadan vazgectim dedim..
300 tl kapora vermiştik onun gideceğine mi yanayım? Herkese aldık arabayı dedim ona mı yanayım? Is yerimdeki insanlar gunlerce uğraştı ona mı yanayım?
Ha eşimin ailesinin şuan parasi var, istermiyim? Istemem ama eşimin dalga gecer gibi ya babamda parayı vadeli hesaba yatırmış temmuza kadar demesi beni benden aldı. Benim de param vadeli hesaptaydi, ihtiyacım olanı gayette bozdurabiliyordum. 10.000 tl de bankanın verdiği 150 tl anca..
Bilmiyorum hanımlar ya kafam cok karışık vaz geceyim mi yoksa kredi mi cekeyim bir 10.000 tl daha?
Kararsizlik..
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Kararsizlik..