Kizlar biraz uzun olucak ama bastan sona birsey anlatmak istiyorum ve utaniyorumda.
Hastanede benimle ayni yerde calisan birisi var surekli beni soruyormus nasil biri vs diye ve bir sekilde kulagima geldi ufak ufak konusmaya basladik yeni ayrilik yasadigim icin kimseyle konusmak istemedigimi belirttim aklimi toplamam gerektiginide.Bu insan ne diller dokup kendini bana alistirdi hemde 1 ayda olur mu demeyin oldu. cevremdeki herkes cok iyi birisi oldugunu asla hastanede kimseyle birsey yasamadigini karakterinin saglam oldugunu soyledi ve ilgimi cekti kizlar bana sadece burda degil disardada goruselim dedi ikimizin izin gunuydu ne aradi beni ne sordu mesaj attim dayanamayip iki gunun sonunda, sende kotu niyetlisin diye ve bana yargisiz infaz yapma dedi konusalim dedi beni aldi gittik bir yere muduru ogrenmis aramizdaki iliskiyi ve hastanede mesafeli olalim kimseye herşeyimizi anlatmayalim yanlis anlarsin diye mesajda konusmak istemedim dedi(tatmin ettimi aciklama hayir) eyvallah dedik gayet guzel konustuk ettik, biz simdi neyiz dedi bilmiyorum dedim bir kac kere sordu bilmiyorum dedim gel buraya dedi dudagima yapisti biz buyuz dedi daha sonra beni eve bıraktı. kizlar bu tasindi yeni eve ve bana dedi ki hayirlamaya gelmicek misin ben gittim bunun evine yemek filan yedik oturduk bu bir anda beni opmeye basladi ufak capli birseyler yasadik birseyler yapmaya calisti izin vermedim daha sonra biraz uyuduk ve beni eve birakti kendide ise gitti 3 gundur ne aradi ne sordu ne hissedecegimi ne dusunecegimi hic umursamadi gayet guzel ayrilmistik bende arayip sormadim ve kendimle oynanmis gibi hissediyorum bugun karşılaştık suratina bakmadim arkadasim diyorki hep sana bakti o kadar uzuluyorum ki boyle yaptigiyla soyledigi bir olmayan insanlara kucuk dunyam altust oldu