Eğer uzerine kayıtlı telefonları ( annemin ve kardeşimin hattından bahsediyor) pazartesi gunu kapattırmazsan, sana soylediğim kazakla eşofmanı benim gozumun onunde cope atmazsan, butun makyaj malzemelerini ve ojelerini gozumun onunde cope atmazsan, o whatsap guruplarından cıkmazsan, birdaha x(kardeşinin nişanlısı) x1 ile( akrabası ve en yakın arkadasının kardeşi) tek kelime mıhattap olursan, bir daha en ufak bir yanlış kelime yanlış hareketini gorursem, yanlış kıyafetlere bakarsan, gece yarıları whatsaba girersen, sakız ciğner hastaneye gider benden habersiz bir adım atarsan, sana izin vermediğim her ne olursa olsun aksini yaparsan benim huzurumu bozcak canımı sıkcak en ufak bir şey yaşarsam hic gelip seninle konuşmam gereğini kendim yaparım bahane dinlemem. Yarın ya da salı gunu evdekilerle biraz konuşcaz illaki senden de konu acılcak y ile surekli konuşuyorum zaten e, r, ve hatice halalar cevremde kim varsa seni hepsine rezil ederim. Tercihini yap. Yarın akşama kadar zamanın var. Bana hic tantana yapma. Tartışmaya girme. İster telefonunu kapat engelle cek git buralardan yuzume bakma nefret et naparsan umrumda değil. Kararım kesin. Sen de kesin kararını ver
Bu mesajı attı bana eski sevgili. Polise gitmekten once babasına annesine mi soylesem? Yada hodri meydan mı desem. Elinde fotoğraf falan yok. Aileler bizi biliyor.
Gelen tehdit mesajı..
Kadınca0 Mesaj
●5 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Gelen tehdit mesajı..