Merhaba onemli bir sıkıntım var kafamı aylardır kurcalayan eşimle bozuşmamıza neden olan..
Ben ilcede oğretmenim,evimiz il merkezinde (eşim ozel sektorde, bu yuzden evi ilceye goturemedim) Yıllardan sonra anne baba olduk,ikizlerimiz var,1,5 yaşında,şimdiye kadar bekar olan eşimin ablası baktı,38 yaşında kendisi,2 ay once biriyle tanıştı 1 hafta icinde isteme nişan vs oldu (onun adına sevindik ama kendi adıma uzuldum,cunku cok iyi bakmasa da bağırıp cağırmadığını dovmediğini biliyoruz,icimiz rahattı,Allah ’ın bildiğini kuldan neden saklayayım)
Neyse şimdilik o bakacak,ev satın aldılar,ev 6 aya bitermiş,seneye ben ilceye taşınmak orda cocuklarımla yaşamak istiyorum,eşimle de haftada bir goruşuruz diyorum,ilcede son 2 yılım,dişimizi sıkıcaz,eşim ise annesinde kalmamızdan yana,annesi 70 yaşına yakın,cocuk bakmaktan anlamaz,ki bu bir tarafa evleri 8. Kat ve kapılar camlar yaz kış hep acık (guvenlik acısından beni tedirgin ediyor) bunun dışında misafirleri bitmez,cocuklarım cok ihmal edilir,o bir tarafa okuldan cıkıcam uzerine o yolu cekicem, sonra evlerine gidip misafir ağırlıcam,yapamam deme luksum olmayacak,minnet borcum olmalı,onlara gore...
Artısıyla eksisiyle duşununce eşim onlarla kalsa biz cocuklarla ilcede kalsak hem onlarla hem eşimle ilişkimiz daha sağlıklı kalacak,diğer turlu cok yıpranacağım sanırım.
Buarada ilcede kalırsam bakıcı tutarım 9-2 calıştığım icin cok duşunmem sanırım,ilde bakıcı tutma fikri cok cazip gelmiyor cunku 2 saat gidiş 2 saat donuş yollardayım,cocuklarla bakıcı 9 saat beraber olacak bu da beni gerer fazlasıyla.
Siz olsanız ne yapardınız ?