Merhaba kk,
Sevgilimin ailesiyle tanıştım. Herkes cok tatlı ve samimiydi. Ancak elti adayımı (evli) hic sevmedim. Nedenini şoyle anlatayım. Sevigilimin ailesiyle otururken bana eee ne duşunuyoruz kaynımla dedi. Ben de hayırlısı olsun dedim. Aradan zaman gecti yine eee duşunuyorsunuz dedi yine ben de yine hayırlısı olsun dedim. Kaynım da hayırlısı olsun diyor hep nolcak boyle dedi. Ben sinirlendim tabii ee ne diyeyim abla ben her iş icin hayırlısı olsun derim dedim. Bu kez sevgilimin ablası ne desin kızcağız diye bana hak verdi.

Tanidık birinin cay icme alışkanlığı ile konu acıldı muhabbet sırasında ben de evet × (sevgilim) soylemişti dedim. Elti adayım gulerek ve kıkırdayarak ohaaa onu da mı soyledi dedi. Ben de hayır soylemedi dedim, sevgilimle beraber ablasına gitmistik orada muhabbeti gecti dedim. Sevgilimin ablası da beni onayladi evet dedi. Hal ve hareletleri cok lacka geldi bana, konusurken yuzume bakmadi ben bilirim havasına girdi. Ki benden yaşca buyuk.

Bu elti adayim baska bir ile kamu kurrumuna atandı, kendisi atandığı yere gitti, cocuklara ve eşine babaane bakıyor. Ben de atama bekliyorum nasipse. Bana diyor ki yaa sen gitme burada calış dedi. O an beynimden aşağı kaynar sular dokuldu. Benim atanmak icin yıllardır emek verdiğimi biliyor. Ben de sen niye gittin o zaman x abla dedim ama cok sinirlendim. Iki elti adayım var. Nasipse en kucuk gelin ben olucam. Yemekten sonra kahve icelim dedik. Sevmedigim elti adayım evin en kucuk gelini kahve yaparmış dedi gulerek ve kendisi mutfaga kahve yapmaya gitti. Ortamdaki herkes benim suratıma baktı. Ya sabır dedim. Bunun daha ilk tanismada boyle yapmasına anlam veremedim. Ileride nasıl bir yol izlemeliyim? Nasıl başa cıkıyorsunuz?