Merhaba arkadaşlar.
Yaklaşık bir senedir nişanlıyım.İlk zamanlar pek onemsemiyordum,hal cok onemsediğim bir konu değil ama gittikce sinirlerimi bozmaya başladı bu olanlar.
Nişanlımın annesi beni her aradığında mutlaka diğer gelinini (yeğeni) bir konuda ovuyor.Mesela x boyle boyle,x ’i o kadar seviyorum ki ne yapsa da gozume gelmiyor,kızamıyorum, x hic kırmıyor beni,x cok guzel,x şunu şunu almış cok guzel vs..
Bunları o kadar tatlı dille soyluyor ki o an bişey diyemiyorum.Yaklaşık 7 8 aydır diğer oğluyla konuşmuyordular.O yuzden oğlu karısının da goruşmesini istemiyordu onlarla.Bu kusluk surecinde her beni aradığında oğlunu kotulerdi,belki icini dokmek istiyordur diye bişey demedim dinliyordum bende.Hatta ”Bişey olmaz bi hata yapmıştır aileler arasında olur boyle şeyler” diye teselli bile veriyordum.Nişanlıma cok cok buyuk bir kazık atmış olmasına rağmen..
Dun barışmışlar nişanlımın annesiyle abisi.Aradı beni laf arasında soyledi barıştık diye.Bende iyi gozunuz aydın dedim.Sonra nişanlımın kin tuttuğunu,abisinin oyle olmadığını soyleyerek nişanlımı karalamak istedi Sanırım.Aklı sıra barışması icin zorlamamı isteyecekti herhalde.Ama izin vermedim buna.Nişanlımın Sergilediği tavırda haklı olduğunu,haklı olmasına rağmen defalarca abisinin ayağına gittiğini ama abisinin konuşmaya dahi tenezzul etmediğini,bunlardan dolayı konuşmamakta haklı olduğunu soyledim.Konu dondu dolaştı yine diğer geline geldi.”bak eşinin yaptıklarına rağmen o hic bir saygısızlık yapmadı bana,cok iyi bir insan” vs.vs..
Şimdi diyeceksiniz ki niye bu kadar zoruna gidiyor bu konu.
Diğer gelini beni tanıdıktan sonra cidden abartmadan soyluyorum ,bende ne gorurse gidip aynısını alan bir insan oldu.Tamam beğeniyordur,bu yuzden gidip alıyordur, olabilir.Ama gidip tamamen aynısından alması,gozume soka soka sanki kendisi gidip beğenip almış gibi kullanması sinir ediyor beni.(Surekli goruşmuyoruz,fotoğraflarda goruyor.Veya bir yerde,bir misafirlikte denk geliyoruz.) En sinir bozucu olanı ise,mesela gecenlerde nişanlımla hep gittiğimiz bir yer var orda otururken bir fotoğraf cektik.Cok beğendiğim icin Whatsapp durumuma koydum.Ertesi gun eşini alıp aynı yere gidip fotoğraf cekip duruma attı.Bir kac ay once de nişanlımla kahvaltı yapmak icin bir yere gitmiştik.Nişanlım ordaki manzaraya karşı cektiği bir fotoğrafını koymuştu durumuna.Telefonu bendeydi o an.Anında x kişisinden bir mesaj geldi.”Aaa rahee ’yle mi gittiniz hemen konum at abine soyleyecem mutlaka gotursun beni de” demişti.Ve iki gun Sonra aynı yerde fotoğraflar..
Zaten bu hareketlerinden dolayı itici gelmeye başlamıştı bana,birde kaynanamın onu surekli ovmesi olunca,doğal olarak sinirlerim bozuldu.
Ne yapmak gerek boyle insanlara hic bilmiyorum..
Sinirlerimi bozan konu
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Sinirlerimi bozan konu