Kızlar, eşimle ailesi yuzunden sorunlar yaşamış, bayağı kopmuştuk sonra duzelttik derken son bir iki aydır eşimde gene soğukluk isteksizlik vardı, 3 hafta once birden patladı ben cok sıkılıyorum, hayatımız normal değil, pazar gunleri evdeyiz vs hatta konu acmıştım. Bu surecten sonra biz kah kavga ettik, kah konuştuk, yıllarca icimizde biriktirdiklerimizi, konuşmamız gerekenleri...Eşim artık boşanmak istediğini, mutsuz olduğunu, aile olmak istediğini, 6 senedir bir duzen oturtamadığımızı, kendinde de istediklerini acık acık soylemediği icin hata aradığını anlattı. Ben de icimdekileri doktum; ailesinin beni ne kadar yaraladığını, arkamdan konuştuklarını vs vs..Ben bunların hicbirini bilmiyordum kendimi kandırılmış salak gibi hissediyorum dedi. Etrafımıza bak herkes coluklu cocuklu, kimsemiz yok, cocuğumuz olsa şu yaşa gelirdi falan...İlk defa bana bunları soyluyor, ben sanıyorum ki istemiyor hic. Bir duzen oturtamamışız ki soyleseymiş.

İlerleyen gunlerde sen aslında duzenini bozmak istemiyorsun, kendini bana mecbur hissediyorsun vs dedi. Anlatıyorum kendimi ikna olmuyorum diyor, tamam ikna olmuyorsan sen bilirsin zorlayamam seni, ev bakayım ben de bir plan yapayım dedim bozuluyor, icten soylemiyorsun bunları biliyorum diyor.

Yani anlamıyorum benim acığımı kullanarak (kendince duzen bozmak istememem vs vs ) beni ikna etmeye mi calışıyor, yoksa gercekten boşanmak mı istiyor anlamadım.

Cinsel hayatımızda da duzensizlik vardı, onu da anlattım uzun bir mesajla cunku o kadar duygusallaştım ki hemen ağlıyorum...

Eşim Aslan burcu bu arada....