Merhaba iyi geceler herkese. Umarım haftanız keyifli başlamıştır.
Aslında konuyu acıp acmamak konusunda kararsız kaldım. Biraz hassas ve garip bir konu.
Bugun cereyan eden bir konuyu aktaracağım size. Sanane diyebilirsiniz. Gayet normal. Ama konu cocukluk arkadaşım olunca karışmadan edemedim.
Konu aldatma.
Bir arkadaşım var X diye bahsedeceğim. X 18-19 yaşında,kocası ise 37 (Erken yaşta evlenenleri tenzih ederim). Kendisi ilkokul terk,eşi ise calışmıyor. Arkadaşım 2 yıl once 2 aylık tanışma sonucu severek evlendi buna da saygı duyarım. Kendisiyle evlenmeden once garip bir tartışma yaşamıştık. Haklı olduğumuz bir konuda sırf sevgilisiyle arası acıldığı icin erkek arkadaşıma guzelce giydirmişti. (O aralar erkek arkadaşımın kardeşiyle ilişkileri vardı.)Bunun uzerine bende onu engelleyip muhatap olmayınca hırsını alamayıp annemin yanına gelip turlu turlu sacmalıklar soylemişti,aynı şekilde erkek arkadaşımın annesinin yanına gidip illegal yollarda takıldığı soyleyip 2 ailenin de nabzını yukseltip hayatımızdan cıkmıştı. Daha sonra bu kız evlendikten sonra gelip ailemden ozur diledi ben uzun bir sure barışmadım. Daha sonra annemin olum var kus olunmaz ısrarlarına dayanamayarak barıştım. Neyse. Gecen gun beni aradı. Kocasının onu eski sevgilisiyle aldattığını ve mesajlarda yatakta cekilmiş fotoğraflarını sohbetlerini yakaladığını soyledi. Boşanacağını (resmi nikahları yok sanırım) ve yanıma gelmek istediğini soyledi.Ağlıyordu,destek oldum. Neyse bunun telefonunda ses kaydı uygulaması varmış,aramaları kaydediyormuş. Bende buna tavsiye verdim "hem nikahınız yok,hemde bulmuş genc guzel kızı aldatıyor. Zaten sana kotu de davranıyordu. (Bir kere bu kızla carşıya gittiğimde telefonu acmadığı icin kızı bayağı bayağı dovmuştu,yine teşvik etmiştim darp raporu al gozu korksun diye) Ne diye başını yaktın anlamıyorum seni arkadaşının yanında dovenden sana koca olur mu? Şuan boşanamıyorsan paranı biriktir,oyle cek git ailenin evine." Daha sonra aradan 2-3 saat gecer gecmez barışmışlar,gitmiş kocasına da ses kayıtlarını dinletmiş "unexpected boyle boyle" diyor diye. Kız da bunun gazıyla bana mesaj atmıştı. "Sen beni kıskanıyorsun,evlenip yuvamı kurdum diye hasetlenme,3 yıldır okuyosun da ne b*k oldun. Mutluluğu bulamadın diye uzulme insanların hayatlarına bakarak kinleneceğine biraz iyi niyetli olmayı dene"la başlayan uzun bir mesaj atmıştı. Anında engelledim bunu. Artık bir iletişimimiz yok. Neyse bugun cafedeyken bu kızın kocasını gorduk erkek arkadaşımla. Hani boyle şal veren cafeler olur ya hani,kız uzerine bir ortu atmıştı. Adamla sarmaş dolaş oturuyorlardı. Bayağı bayağı opuşuyorlardı,birbirlerine kur falan yapıyorlardı. Biz bunların gizliden fotoğraflarını cektik. Bir yandan kıza atmak istiyorum,bir yandan hiic bulaşmak istemiyorum. Ama kandırılmasına da goz yummak istemiyorum. Ne yapsam diye duşunup sizden fikir almaya geldim. Siz boyle bir durumda olsanız ne yaparsınız?