Bana bir akıl verin arkadaşlar :(
Kadýnca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaþam & Danýþman
- Hayatýn Ýçinden
- Kadýnca
- Bana bir akıl verin arkadaşlar :(
-
03-10-2022, 05:20:33Merhaba arkadaşlar benim ikinci evliliğim cocuğum olmuyor malesef , 2 eşimle 4 yıl once evlendik ilk evliliğim ihanet yuzunden bitti malesef ki şimdiki evliliğimde bitecek gibi eşimin eski calıştığı yerde bir kadın var surekli mesaj atıyor şarkı atıyor en son kadına sardım biz arkadaşız şarkı yanlış oldu falan dedi evli ama kocası gemilerde calışıyor bir cocuğu var işte ben cocuğum icin yaşıyorum oyle birşey olmaz falan dedi sonra eşim bunu engelledi pazar gunu baktım kadın teyzesi eşimi arıyor eşim acmadı tabi ama ben anladım o surtuk teyzesinin telinden arıyor eşim engellediği icin bu arada benim numaramı da kaydetmiş kadın tartışmamız da benide engellemişti engeli kaldırmış aynı gun pazartesi baktım eşim engeli kaldırdı ki aynı dakkalarda watsaptalar aynı dakkalarda cıkıyorlar. Eşim beni hırpaladı daha once aramızda birşey yok onunla sen delirdin mi diye o şarkı muhabbetinde biraz karışık yazmış olabilirim kusura bakmayın cok sinirleniyorum ne yapacağımı şaşırdım bana yardımcı olun lutfen