Kendimden cok sıkıldım, nereye başvurmam lazım kendimi boşamak icin?

Cok durust olucam, ben hep it kopuk heriflerin peşinde koştum. Oldurmaya calıştım.
İlk defa boyle olmayan bir insanlayım (hayatımda bir ilk cidden), ilk defa bana it gibi davranmayan, ağzımı burnumu kırmayacak biriyleyim, ilk defa "Demek ki saygı gormek boyle bir şeymiş he" dediğim anlar yaşıyorum.
İlk defa cevremdeki herkes sana ne guzel değer veriyor diyor, ilk defa ne arguman sunsam cevremdeki herkes abarttığımı, gereksiz endişe yaptığımı, her şeyin cok guzel olduğunu falan soyluyor.

O da zaten ne istesem yapıyor elinden geldiğince gucu yettiğince, gonlumu hoş tutmak icin, ne bileyim akşam yemeği diye tutturdum gecen hafta mesela 10 saatlik ucuştan gelip tamam gel seni gotureyim diyor, ben burun kıvırıyorum, gel yarın oğlen gitmeden gotureyim diyor (gece yolculuğu + 8 saat ucuş oncesi), ona burun kıvırınca e haftaya gotureyim diyor falan, ne bileyim mesela mesajımı gormedi ucuştaydı 4 saat beni biliyor gerilirim cekmiş fotoğrafını atmış falan bak buradayım ucağın altında diye icim rahat etsin diye, şoyle yap diyorum yapıyor, bunu yapma diyorum yapmam tamam diyor vs

Annem hicbir erkek arkadaşımı onaylamaz, ilk defa vazgecme, bırakma falan tarzı oğutluyor beni tartışmada şunda bunda.
Kendim de zaten ilk gorduğumden beri aşığım, seviyorum.
10 yıl sonra ilk kez boyle hissetmişim birine karşı yeniden.
Hatta daha iyisi cunku guveniyorum ilk andan itibaren.

Hayır oncekilere bakıyorum tum dunya karşı cıkardı, ben "Yoooooh ya seviyodur caanım, bence iyi cocuhtur kesin" deyip devam ederdim. Şimdi neden boyleyim
Hem herkes onaylıyor hem ic sesim onaylıyor hem her şey iyi neden negatifim!?
Neden kendimi mutsuz ediyorum!?

Neyse her şey bu kadar iyi (tahtaya vurma efekti)
Beynim surekli bi' olumsuzluk arıyor arkadaşlar.
Surekli negatif haldeyim.
Adam bana 5 kırmızı gul verse 6.yı alıp cope mi atmıştır acaba falan gibi (ornek boyle bişi yok) sacma ekstrem konulara gidiyor
Neden boyleyim
Ve gercekten sıkıldım cunku mutluluğumun onunde tek engel bu şu an
Bunu nasıl aşabilirim

Sanki ben hak etmiyorum, sanki benim hayatımda hic iyi bi erkek olamazmış gibime geliyor
Bir de cok korkuyorum yine uzulurum diye ondan mı acaba, yaşayan bilen varsa bana anlatsın ben de rahat bi nefes alayım ya ben de mutlu olayım aşkın tadını falan cıkarayım