Merhabalar suan gercekten yardıma cok ıhtıyacım var derdimi kımselere anlatamıyorum.şutfen bana bir akıl verin. Ben 3 yıllık evliyim 1 yasında bir bebegım var. Cok mutlu bir evliliğim ve beni cok seven cok deger veren bir dediğimi iki etmeyen eşim vardı.basıma ne geldiğine inanamazsınıZ.ben bir devlet kurumunda memur olarak gorev yapmaktayım. Suan hala doğum ıznimi kullanıyorum.arkadaslar sımdı konuya gırıyorum.benim canımı feda edeceğim dunyalara sığdıramadığım kocam sapıkmış. Ve sapıklığını benım kurumda beraber calıştığım en yakın arkadaslarıma yapıyormuş. Kızlar artık benımle konuşmaya karar vermişler geldiler birgun evime başladılar konuşmaya inanamadım.birine telefon sapıklığı yapıyormuş. Geceleri benı uyutup salonda onu arıyormuş peki bu nasıl ortaya cıktı. Arkadasım bu sapıktan kurtulmak icin savcılığa veriyo ve eşim olduğunu oğreniyor.tabi aklını basına alsın diye uzun bir konuşma yapıyorlar eşimle eşim tabi ne korku var adam da biraz daha rahatsız etmiş kızı neler demiş eline parfumunu sıkmış bu benim kokum falan evine geliyim iki bira icelim neler neler

( .aradan aylar geciyor bizimki sessiz duruyor arkadaslarım alkıllandı bu adam Serap a soylemeyelim diyorlar.bu arada eşimle beraber arkadaslarımla birbirimize gelip gidiyoruz.daha sonra en son diğer arkadasıma msj la sapıkca kelimeler yazmaya başlamış artık kızlar pes etmiş bana geldiler msjları gosterdiler dunya basıma yıkıldı.o gunun aksamı eşimle buyuk bir kavga ettık. Yaptıklarını kabul etti başladı ozur dilemeye ağlamaya niye yaptın diyorum cvp yok . Kac gundur ne yeminler ediyor dun de bir buket cicek almış ne olur ayrılma benden ben sana tapıyorum senı cok sevıyorum ben sizsiz yasayamam falan en son dun aksam evlilik danışmAnına gidelim evliliğimizi kurtaralım bugun yeniden evlenmiş say herseye yeniden başlayalım dedi.yanı benım tespitim bu adamın bır toplumsal yuzu var herkes bizi ornek gosterir iyi bir işi herkes icinde sayılır sevilir.birde oteki sapık yuzu var .ben ınanamadım duyduklarıma.sonuc olarak ne yapıcam bilmiyorum kac gundur ne yemek ne su gozler şiş hayattamıyım bilmiyorum ruh gibiyim cok uzgunum.Ne yapayım bilmiyorum ayrılsam kendi ayaklarımın uzerinden durabilirim ama bu cocuğum baba hasreti yasayacak daha cok kucuk onun gunahı ne diyorum.diğer yandan gururum arkadaslarıma rezil oluşum bir yandan sevgım tukendi sadakat bitti guvensizlik hat safada

( bi r yandan da arkadaslarımı sucluyorum cunku bızımkıne cevap vermişler resmen konuşmuşlar benım basıma boyle Birşey gelse mum.n degıl konuşmam ilişkiyi keserim bunlar aylardır konuşuyorlar birde beraber gidip geliyoruz gidip gelmeyide kesmiyorlar anlamıyorum. Ozetle pişman bir eş gunahsız bir yavru ,ezilen rezil olan bayan .Ne olur bana bi akıl verın.yavrum icin sizce devam etmelimiyim.
iPhone 'den Kadınlar Kulubu aracılığı ile gonderildi