4 yıllık evliyiz, 2 yaşındada cocuğum var. Ama eşimi cozemedim cozemiyorum.
Her dediğimi yapmaya calışır fakat sonrasında bi kafaya kakma huyu var. Mesela gecen hafta avmye gittik. Orda baya yorulduk ikimizde. Gelince diyor ki ben senin icin gittim bi daha gitmeyeceğim bilmem ne sayıyor.
Bende cocuğum icin gittim dedim.
Neyse Cuma gunu arkadasım cağırdı bende tamam dedim. Sende bu ara cok geziyorsun iyice rahata erdin dedi. Bende rahat olup napıyorum altımda arabam mı var geziyorum dedim.
1 ay sonra ufak bi tatil programı var. Diyor ki senin gibi hayat yaşayan yok.
Evimiz şuan mustakl (kpederin Evi) yakınında bi park bile yok, yavrumun canı gunduz cok sıkılıyor araba var fakat eşim arabayla gidiyor işe, ikinci arabayı alma gucumuzde var ama beyfendi ev alacakmış o yuzden almıyo neyse Bahceli parklı ev almak istiyoruz. Parada hazır ama ne yazıkki eşim cok cok kararsız 30-40 bin kredi cekeceğiz belkide onu duşunuyor ya da bilmiyorum

Mesela eve su alınacak en basit 1 ay bekler, veya priz bozuk 3 aydır duruyor. Kettle bozuldu yaptıracak daha 1 sene oldu. Boyle bi insan
Bana diyor ki sen hemen her şeyi anında istiyorsun
Az once de oğlum ağlama krizine girdi canı cok sıkılıyor yapacak bişey yok, parka taksi veya otobusle gidiyoruz baya uzak. Bende kendi kendime soyledim oğlum park yok yapacak bişey yok evde sıkılıyorsun diye.
Eşimde ben tek başıma yetemiyorum sizin icin kendimi hırpalayamam madem sende calış dedi
İnsanların elinde bizim ki kadar para olsa 2. Ci Evi alırdı dedim. Sen bu kararsızlıkla bişey sahibi olamazsın dedim. Alındı kustu. Zaten cok alıngan bıktım alınganlıklarından
BOyle bi insana karşı nasıl tutum izleyeyim sizce?
( bu arada ben ev de olduğum icin hic bi iş yaptırmam kendisine, yoğun calışıyor birde o yuzden)