Bir suredir yoktum ama o surede hayatımda cok değişiklikler oldu. Sorunlarımı atlattım, meydanlara geri dondum ve o donemde beni uzen herkese yol verdim.

Sebebini oğrenmem cok uzun surmedi tabi ki ben birini seviyorum. Okuldan bir arkadaş grubumuz var samimi olduğumuz, surekli birlikte bir yerlere gitmeye gezmeye başladık. Fark ettim ki o cocuğa arkadaşca olsa da dokunmak, onunla gulmek, tokalaşmak bile hoşuma gidiyor beni mutlu ediyor. Bir baktım grupta en cok ikimiz başbaşa fotoğraf cekinmişiz cunku ben oyle ayarlamışım. Yani aslında sevdiğim yeni yeni dank ediyor bana.
Benimle sohbeti gayet iyi, grubumuzdaki diğer kızla olduğu gibi ama. Laf arasında bana "aynı yerde calışsak cok guzel olur aynı yerde olmaya calisalim" diyor. Bunu kalabalık bir ortamda da soyledi "biz lonely ile aynı yerde olalım da birlikte tercih yapacağız dedi" Ortamda bir sessizlik oldu şaşırdı insanlar.

Duşuncelerimiz her şeyimiz gayet uyuyor.
Sorun olarak belki beni beğenmiyordur diyorum cunku ortlama ustu yakışıklı. Benim de boyum posum vardır ama yuzum oyle guzel değil mesela. Ayrıca onu tavlayacak kadar uyanık değilim acıkcası.
Sizden fikir istiyorum ben nasıl onun da beni sevmesini sağlayabilirim ne bileyim bu konularda istediğini koparan cok kadın var ama ben beceremiyorum.Ne yapmalıyım bana taktik verin cilveli kk hatunları

Edit: Yaşları yazmamışım ben 22, o 23
GUNCELLEME: Birkac gun once umudumu kesmiştim biliyorsunuz. Şimdi yeniden benim olsun istiyorum