Arkadaşlar iyi akşamlar.
Benim ana sınıfına giden cocuklarım var. Devlet okulu. Bir tane de sınıf annemiz var sınıfların temizliği, cocukların lavaboya goturulup getirilmesi vs. gibi işlerle ilgilenen. Sınıftaki velilerin bazıları bu kadınla biraz problem yaşadılar, surekli sınıflara, tuvaletlere vs. girip kontrol etmekten dolayı surtuşme yaşandı. Kadın doğal olarak iceri kimseyi alamam, herkes girmek ister sizin cocuklarınız sıkıntı yaşar guvenlik acısından diye musade etmedi girmelerine. Ama bunlar bunu kabul etmediler ve watsapp grubunda imza toplayacaklarını ve kadını gondereceklerini soylediler. Ben kesinlikle imza atmayacağımı, kadının yanlış bir hareketini gormediğimi soyledim.

Şaka gibi bana tavır aldılar. Ben gerekcelerimi soyledim, imza atmam diyerek tartışma filan yaşanmaması adına gruptan cıktım. (Ek bilgi olarak resmen dedikodu kazanına cevirdiler, hocamız bu grupta yok onun bile gıybetini yaptılar) . Ben cıktıktan sonra arkamdan ne konuşuldu bilmiyorum ama cocukları bırakırken ve alırken dik dik bakmalar, fısır fısır konuşmalar başladı. Sinirlerim bozuldu.

Ek bilgi olarak sınıfımız 20 kişilik ve bu şekilde davrananlar ozellikle 7-8 kişi. Ama cok konuşuyorlar ve diğerlerini de etkilemeye calışıyorlar. Ben kendi halindeyim. Cocukları bırakıp cıkıyorum, onlar kapı onunde yarim saat bekleşiyorlar
Sizce ne yapıp nasıl davranayım?