Ben mi yanlış duşunuyorum?
Kadınca0 Mesaj
●14 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Ben mi yanlış duşunuyorum?
-
03-10-2022, 05:17:53Merhaba arkadaşlar. Evliyim. Herşey gayet iyi evliliğimizde. Eşimle aynı yerde calışıyoruz. Evliliğimizin ilk yıllarında eşimin calıştığı birimden dolayı goruşemiyorduk. Cok yoğun calışılıyordu. Bu da aramızda sorun oluyordu. Sonra kendi talebiyle başka birime gecti. Bizim icin daha iyi oldu. Beraber gidiyor. Beraber geliyorduk. Ama şu an mudurumuz değişti. Ekibide değişecekti. Dun eşimle sinema cıkışı bana yerinin değiştiğini artık mudurle calışacağım dedi. Şaşırdım. Ne diyeceğimi bilemedim. Maaşında değişim olmayacaktı. Daha cok calışacak ve geliş gidiş zamanları belli olmayacaktı. Bende iyi duşundun mu dedi. Evet dedi. Başka bir arkadaşı arayıp yerimizde mi kalsak. Burası iyiydi dedi. Ama eşim diğer arkadaşına o kadar inanmış ki. Deneyelim. Olmazda ayrılırız dedi. Beni rahatsız eden ise bunu benimle konuşmasını danışmasını isterdim. Eşim ise bencillik yapıp kendini duşundu gibi hissediyorum. Dun akşam ise sen yarın sabah metroyla gitsen, ben oğlen arabayla gitsem dedi. Uykusu ağır olduğu icin hep ben uyandırırım. Bende gec kalmasın diye arabayı ona verip kendim metroyla geldim. Sonra ise pişman oldum. Belkide benimde bencillik yapmam gerekiyordu. Yanlış mı duşunuyorum? Ne yapayım?