Evet hanımlar durumum tam da bu galiba esim ve ailesi dışında kimsem yok Allaha şukur evlatlarim var ama kimseden kastım oz ailem...
Nerdeler ihtiyacım olduğunda ben sevinirken uzulurken ağlarken onlar nerdeler??? Koca bir hic gibiler yada onlar icin ben oyleyim bilmiyorum...son konumu okumussaniz kardesimle problemlerimiz olduğunu biliyorsunuzdur onun dışında annem her zman bana karşı umursamaz hissettiren bir kadın aramızda hep bir mesafe var malesef
Ondan ayrı buyudum ama bu benim sucum değildi ki hep onun istediği gibi bir evlat oldum hanımefendi cizgisini bozmayan kardeşine annelik yapan yeri geldiğinde onu bile sırtlayan hep ben oldum
Bebegimi karnimda kaybettim ilk gece annem yanimda kaldı hastaneden taburcu oldum kayinvalidem bakti bana o ise tam 10 gun sonra geldi ziyaretine oysa benim ona daha cok ihtiyacım vardı hasta dedim uzuluyo ondan gelmiyor dedim avuttum kendimi
Esim cezaevine girdi kaynanama nispet 2 ay kaldı yanında sağolsun ama hep bunaldigini hissettirerek
Evime ayda yılda bir gelir onunda cogunda aksamlamaz dolayısıyla esimde beni cok goturmez
Telefon desen ben aramazsam aramaz hep bi bahanesi vardır ya kardesimdedir ya kardeşim ondadir ya hastadır ya konturu yoktur ama nedense başkalarını arayabilir
Ben mi abartiyorum bilmiyorum ama annemin beni sevmediğini duşunmeye başladım sadece evlat olduğum icin ilgi gostermek zorundaymis gibi hissediyorum hareketlerinden ama sorsanız canını verir ilk goz agrisiyimdir falan falan
Bugun ise oğlumun doğum gunu gunlerdir biliyor en son dun konuşup kardeşimi davet etmeyecegimi soyledim oda ben gelirim dedi az once konuştuk kardeşim bebeğini ona bırakıp lazere gitmiş saat 4ten sonra gelecekmiş (ve muhtemelen gelince annemde aksamlayacak )ben yarın teyzenle gelir giderim dedi cok bozuldum sesimden anlamıştır tamam dedim kapattım arkasından msj attim yarın gel aksamla oglan oglenci zaten o gelene kadar gitmiş oluyorsun cocuk uzuluyo diye ama asıl amacım şayet gelirse başbaşa kalıp konuşmak
Annem seker hastası ve en ufak biseyde eliyuzu kizarip buhran geciriyor şekeri cıkıyor onu fazla uzmek istemiyorum ama artık biseyleein farkına varsın istiyorum nasıl yapacağım bilmiyorum desteklerinizi bkliyorum arkadaşlar
Okuduğunuz icin teşekkur ederim
Kimsesiz olmak....
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Kimsesiz olmak....