Merhabalar,
31 haftalık hamileyim ve cok uzgunum. Sorun şu annem..bir onceki konumda annemdi zaten.
Annemle babam 12 sene once ayrıldı. Ve annem hemen başkasıyla evlendi. Kardeşim daha kucuktu yanindaydi. Ben başka sehirde yurtta kaldım eğitim icin aynı zamanda. O zamanlarim rezalet gecti.Annemin o eşinden de cocuğu oldu şu an 10 yaşında. Yaklaşık 2 sene once o eşten de ayrıldı. Ve ben evlendim. Ortanca kardeşim başka şehirde okuyor. Kucuk kardeşim annemin yaninda. Annem babasindan az miktar bir olum ayliği alıyor. Ben destek cikiyorum.okuyan kardeşim destek cikiyor. Ama hicbir şekilde calişmayi duşunmuyor. Bir onceki konumda var. 45 yaşinda gayet dinc genc kiz gibi. Neyse
Yaklaşik 2 hafta once annemden bir mesaj geldi. Bana kizma benim goruştuğum biri var ailesi gormeye geldi. 2 gun sonra yuzuk takmaya gelcekler. Evimin duzenini bozmiycam. Hemen evlenmiycem. Sizin yaninizdayim vs. Vs.
Bu 3. Eşi olucak. Ve yaninda 10 yaşinda kiz kardeşim var. Bize yaşattiklarini ona da yaşatcak ve ben evleneli daha 9 ay oldu. Bu kadar mi sabredemedi. Bir kere kendi ayaklarinin ustunde durup cocuklarimi duşuneyim demedi. Onlara katkim olsun demedi. Bu duşuncelerimi soyledim cevap bile vermedi. O gunden beri aramiyor.
Ve dediği gun annem bildiğin evde nişan yapmiş. Benim nişamindan farksiz. Harfli soz tepsisi,hediyelikler, kuaforler vs.ve fotolar facete.
Bu olay gun yuzune ciktikca aslinda herkesin bildiğini ama eşimle benim kulağima gelmedigini oğrendim. El ele gorenler, ondan once evli adamla ilişki olduğunu soyleyenler bir suru şey. Utancimdan dişari cikmaya korkuyorum. Bir ilcede yaşiyoruz herkes her şeyden haberdar. O kadar moralim bozuk ki.
Ortanca kardeşim de benzer tepkileri vermiş ve onu da aramiyo olaydan sonra.
Benim doğumuma az bir zaman kaldi. Beni cok kotu duruma duşurdu. Her şeyimi kendim yapmaya calişiyorum yoruluyorum artik. Eşim yardim ediyor sağ olsun. Bebeğimin eşyalarini yikadim utuledim tek başima. Arkadaşlarimin hep anneleri geliyordu yapiyorlardi.cok icerliyorum.
caliştım mezun olduğumdan beri. Cıkışımı gittim ona verdim mağdur olmasin diye. Bebeğim olcak ona rağmen her ay duzenli para verdim. Biraz da ben cabalayim calişayin cocuklarim icin demedi. Koca peşne gitti bizi aramiyor bile.
Ve adam hic evlenmemiş hapisten cıkmış duzgun işı olmayan biri
Bizim fikrimizi bile almadan, son dakika bize soylemek icin soyleyen bi anne bu. O kadar canim yaniyor ki
Uzun oldu ama cok doluyum arkadaşlar