Merhabalar Sevgili Hanımlar,
Gecen gun cok sevdiğim bi arkadaşım icin konu acmıştım.Hani erkek arkadaşı kızla en ufak bi kusluklerinde,kendisine yazan kızı instagramda yeniden eklemişti ve kıza onu neden engellediğini falan acıklamıştı.Sonrasında kızı silmedi tabikide.Arkadaşımlada ilişkilerine devam ediyorlar.Tekrar arkadaşım icin yardımınıza ihtiyacım var hanımlar.Arkadaşım,birkac ay once bu cocuğa yazan kızları engelletmişti.Cocuk arkadaşımın herhangi bir sosyal medya kullanmasına izin vermiyor.Bugun ortak arkadaşlarından rica etmiş takipleştiği kişilerin listesini o da ss alıp gondermiş,cocuk gitmiş arkadaşımın engellettiği o kızları eklemiş yeniden! iclerinde bi tane evli barklı 11 yaşında oğlu olan bi kadın bile var.Aynı kadını facebooktada eklemiş nedense...Ne diyeceğimi bilmiyorum yani aklım mantığım almıyor artık onu kırmakta istemiyorum malum şimdi bişey desem yarın barışırlarsa kotu olan ben olmak istemiyorum.Sizce ne yapmalı?Farklı şehirlerde yaşıyorlar ve arkadaşım haftasonu yanına gidip yuzyuze konuşmayı duşunuyor.Cocuğa neden ekliyorsan falan diye hesap sormuş takipci kasıyorum beğeni kasıyorum benim fotomu beğenenlerin fotosunu beğeniyorum,hem sen benim neyimi kıskanıyorsun cok guzel kızsın elini sallasan ellisi,konuşmuyorum kimseyle gibi şeyler soylemiş cok tuhafıma gitti acıkcası.