24 yaşındayım. 35 yaşında bir erkekle ilişkim var .gibi bir ilişki yaşıyoruz .aynı iş yerinde tanışma ile oldu.ve kimsenin bilmemesi gereken bir ortamdayiz .ben işten ayrıldım yine goruşmeler ara ara devam etti.cunku ona aşık oldum.bunu kendime cok zor itiraf ettim .ama ona aşık oldum .ailem ve cevrem bu adamla goruşmeme kesinlikle karşı olduğu icin yasak bir ilişki surdum.o da olmaması gerekiyo mantığınfa ama bana da karşı koyamadığıni dile getiriyor.surekli gorusmemeliyiz diye konuşuyoz.onun hayatını ve duzenini biliyorum bir geleceğimiz olmayacagni da cunku o evlenip ayrılmış biri ve hayattan evlilik gibi bir beklentisi yok.buna rağmen ona aşık oldum.ona bunu itiraf edemiyorum.eger acık olursam bı daha gorusemeyiz diye korkuyorum.benkm olmayan bir adamı kaybetmekten korkuyorum.bu duygu cok ağır.o da kafamı karıştırıyor olmamamz gerekiyor diyor sonra bana mesaj falan atiyo ev tutmak istiyorl benim icin ben kabul etmiyorum.ona aşık olup olmadığımi merak ediyo.ben bunu ona itiraf edemiyorum.ne yapmalıyım.onu hayatımdan atmak istiyorum ama kafamdan atamıyorum.surekli ağlıyorum.kalbim sıkışıyor.boguluyorum.hayaller kuruyorum ona bu cektiğim acıyı anlatmaktan utanıyorum ne yapacağımı bilemiyorum lutfen yorum yapın. XF