Merhaba herkese. Bir yakınımla ilgili danışmam gereken ufak bir konu var, gorsel yuklemem gerekeceği ve doktor dışında kimseyi ilgilendirmediği icin buraya yazamıyorum, okuduğum kadarıyla BDV kurallarını ihlal etmiş olmayacağım icin konuyu buraya acmayı uygun gordum. Uzmanlığını kadın doğumda yapmış olan doktor arkadaşlar, beş on dakika kadar ayıracak vaktiniz varsa lutfen ozel mesaj atabilir misiniz?
Olası kafa karışıklıklarının onune gecmek icin zorunlu edit: Arkadaşlar ben kendim de mezuniyetine yakın bir tıp fakultesi oğrencisiyim. Goruşmeden once yardım etmek isteyen tarafla illa ki birbirimize guvenimizi sağlayacak bilgi alışverişinde bulunacağız. Sonucta benim de sapık olmadığım ne malum karşı taraf icin, oyle değil mi? Hocalarımdan danışabildiklerime zaten danıştım, yeterli olmadığı icin buradan da denemek geldi aklıma. Sorun kendi sorunum olmadığı ve yakınımın araştırmamı rica ettiği bir sıkıntı olduğu icin başka doktorlara gitme gibi bir seceneğim yok. Dolayısıyla yardım edebilecek meslektaşlarımı/hocalarımı buradan da aramak istedim.
Kadın Doğum Uzmanı Arkadaşlar Bakabilir misiniz
Kadınca0 Mesaj
●8 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Kadın Doğum Uzmanı Arkadaşlar Bakabilir misiniz