kızlar moralim cok bozuk Ben markette calışıyorum hepimiz her işi yapıyoruz zaten gorev tanımı kasiyer reyonerdeğil de mağaza gorevlisi Yaklaşık 2 yıldır bu is yerimde calışıyorum . Şoyle anlatayım bundan 9 ay once mağazada hırsızlık olmuştu bizlerden kasiyer acığı diye bir suru para kesilmişti bebek bezleri calındı gibi gosterilip ne olduğu belli değil kendilerini caldığı sigaraları bizlerin kasasından gecmişler mağaza muduru Bizler yokken gibi gibi gibi ben bunları oğrenince once insan kaynakları muduru sonra bolge muduru her yere başvurdum yapan değil bilen Suclu oldu Kısacası Hicbir şey değişmedi kesilen kasiyer paraları da yatmadı ben de en ust birime şikayet ettim ornek veriyorum x mağazasından a şubesinden b mağazasına gonderildim yani suruldum sonra tabii Bu olaylardan sonra cok buyuk laf Yedi Bolge Muduru geldi benimle konuştu falan filan paranın bir kısmını alabildim Ama sanırım beni oyuna getirmeye calışıyorlar şoyle anlatayım mağazada her birimiz her işi yaptığımız icin ornek veriyorum etiket eksiği cok fazla işte bugun bitir bitirmedim icin savunmam alınmak istendi Bende sabvunmamda tek bir iş yapmadığımı yazınca reyonlarin bozuk oldugunu filan bizim mudur tel aldi disari cikti kiminle konustu filan bilmiyorum ama tahminim bolge mudurunu aradi oda savunmami insan,kaynaklarina gonderme filanmi dedi bilmiyorum ne konusuldu ama bizim mudur yuzseksen derece dondu sana son sans filan bugun 2 saat gec ciktim cocugum var ailem var birde kurumsal sirket yani Savunmami b
yırttirdi filan Kendine ceki duzen ver bir cumleler bunu savunma almadanda diyebilirdi benden bu savunmayi beklemiyolardi resmen 1sayfa yazdim biliyorumki bunlar beni calistirmaz artik sormak istediğim bir şey benden 3 kere savunma alınır sa tazminatsız bir şekilde beni işten cıkarabiliyorlar mı