Kızlar lutfen bakın tavsiyelerinize ihtiyacim var cok zordayim
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Kızlar lutfen bakın tavsiyelerinize ihtiyacim var cok zordayim
-
03-10-2022, 05:14:57Şimdi hızlica konuya gireyim 5 senelik evliyim 2 cocugum var 5 senedir aklınız almayacaği şekilde duydugunuz zaman beyniniz duracağı şekilde kv den cekiyorum beni eşimden ve kayinpderimden kiskaniyor . Ev mustakil kendilerine ait alt katta ben oturuyorum kayinvalide yuzunden ayrıldık alt kata cunku beni kayınpedrrle yan yana gorduğu zaman cok ağza alinmayacak kelimeler ediyor kaynpedernle si..tr kendini ananida getir oda si...trsin or..pu eşime olacak adama boşa bunu boynzlu pz..nk daha neler neler . Babannemle buyukbabam arka arkaya vefat etti daha 6 gun olmadan olune dirine sı....yım senin dedi gozum dondu saldırdım her gun merdivenlerde bağırıp hakaret ediyor arkadasim geldi bugun pişman oldu geldiğine . Eşim dermisin icen sı...an bi insan her gece icer . Şimdi diyeceksiniz neden 2 tane cocuk evet bende eşim belki değişir cahilliyle yaptiğim birşey ama onlar benim evladım asla pişman değilim. Sorum size şu eşimle kaynvlde benim yzumden goruşmuyor boşanmasini istyor benden eşimin. Bugun kaynpder byuk cocgmu gezdrmeye cikardi kaynvlde cocugma gel opuyum ozledim demiş zorla opmuş cnku cocugm artk ondan korkuyor ve nefret ediyor ama gene de icim acıdı ozlemiş dedim . Bi karar almak istedim yanliş anlamayin gosteriş icin demiyorum haşa namazimda abdestimdeyim ama ben olmasam aralari bozuk olmayacak belkide diyorum vebale giriyorum eşim ayri eve taşinmayi kabul etmiyor annem hep boyleydi taşinamam kabul et diyor boşanmalimiyim dayanamiyorum artik ailemde sahip cikmiyor. Mesajlarnz icin simdiden tesekkur ederim